Ohita navigaatio

Joululahjoitus ikäihmisten tueksi

Blogi, Tiedotteet | 22.12.2021

Olemme päättäneet tänäkin vuonna joulumuistamisten ja -lahjojen sijaan ohjata niihin varatut varat joululahjoitukseen. Tänä vuonna haluamme muistaa joululahjoituksella Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry:n Iloa Arkeen -toimintaa.

Islannissa otettiin käyttöön suomalaiset Evondos-lääkeannostelurobotit

Tiedotteet | 10.12.2021

Ensimmäiset Evondos-lääkeannostelurobotit ja -etähoitopalvelut otettiin käyttöön Reykjavikin kotihoidon asiakkaille marraskuussa 2021 yhteistyössä Icepharman kanssa. Nyt Evondos-palvelut ovat käytössä kaikissa Pohjoismaissa.

Great Place to Work - sertifikaatti Evondosille

Tiedotteet | 16.09.2021

Henkilöstö arvioi Evondosin hyväksi työpaikaksi kansainvälisesti tunnetussa Great Place to Work® henkilöstötutkimuksessa. Erityisesti henkilöstö painotti kokemaansta luottamusta ja johtamisen ihmisläheisyyttä.

300 000 säästettyä työpäivää – kymmenen miljoonaa Evondosin avulla annettua lääkeannosta pohjoismaissa

Blogi, Tiedotteet | 07.09.2021

Yhä useampi kunta on alkanut käyttää lääkeannostelurobotteja parantaakseen kotihoidon laatua ja lääkehoitoa.

Financial Times: Evondos Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalla

Tiedotteet | 02.03.2021

Maailman johtava talousjulkaisu Financial Times on noteerannut suomalaisen Evondosin Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalle. Financial Times julkaisee vuosittain tutkimusyhtiö Statistan kokoaman FT-1000-listan tuhannesta Euroopan nopeimmin kasvaneesta yrityksestä. 

Evondos tukee Vanhustyön keskusliiton toimintaa iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi

Tiedotteet | Emilia Hellgren | 17.12.2020

Tänä poikkeuksellisena ja haastavana vuonna halusimme Evondosilla ohjata joulumuistamisiin käytetyt varat joululahjoitukseen. Vanhustyön keskusliitto valikoitui Evondosin lahjoituskohteeksi, sillä liitto tekee arvokasta työtä iäkkäiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.