Ohita navigaatio

Evondos ja Medido yhdistävät voimansa parantaakseen kotihoitoa Euroopassa

Tiedotteet | 02.02.2023

Automaattinen lääkeannostelupalvelu auttaa ihmisiä elämään itsenäistä elämää kotona ja parantaa samalla lääkityksen hallinnointia ja potilasturvallisuutta. Evondos ja Medido ovat johtavia toimijoita automaattisen lääkeannostelun saralla ja yhdistävät nyt voimansa vastatakseen lääkeannostelupalveluiden kasvavaan kysyntään. Yhtiöt auttavat laajemmalla tarjonnallaan yhä useampia ihmisiä ympäri Euroopan ja sen ulkopuolella.

Evondos tuo markkinoille videoavusteisen lääkeannostelun ja uuden Evondos Anna -lääkeannostelurobotin

Tiedotteet | 06.06.2022

Evondos Oy tuo markkinoille videoavusteisen lääkkeenoton osana Evondos® Anna® -lääkeannostelurobottia. Evondos Anna, yhdessä Evondos Etähoitojärjestelmän kanssa mahdollistaa virtuaaliset hoivakäynnit videoyhteyden avulla.

Evondos tähtää Espanjan markkinoille: Evondos Oy and Group Saltó allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Espanjassa

Tiedotteet | 02.06.2022

Evondos Oy aloittaa myynnin Espanjan markkinoilla. Evondos ja Group Saltó, espanjalainen teknologia ja ICT-palveluiden tarjoaja, ovat allekirjoittaneet raamisopimuksen yhteistyöstä Espanjassa. Group Saltón yhteistyön avulla Evondos pystyy tarjoamaan paikallisesti tukea kotihoidon organisaatioille Espanjan markkinoilla.

Evondosille 42M€ lainarahoitus kansainvälistymiseen

Tiedotteet | 29.03.2022

Evondos on varmistanut 42M€ lainarahoituksen kasvusuunnitelmiensa tueksi. Lainoittajana on BlackRock Private Credit. Evondosin liikevaihto jatkoi voimakasta kasvua

Joululahjoitus ikäihmisten tueksi

Blogi, Tiedotteet | 22.12.2021

Olemme päättäneet tänäkin vuonna joulumuistamisten ja -lahjojen sijaan ohjata niihin varatut varat joululahjoitukseen. Tänä vuonna haluamme muistaa joululahjoituksella Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto VALLI ry:n Iloa Arkeen -toimintaa.

Islannissa otettiin käyttöön suomalaiset Evondos-lääkeannostelurobotit

Tiedotteet | 10.12.2021

Ensimmäiset Evondos-lääkeannostelurobotit ja -etähoitopalvelut otettiin käyttöön Reykjavikin kotihoidon asiakkaille marraskuussa 2021 yhteistyössä Icepharman kanssa. Nyt Evondos-palvelut ovat käytössä kaikissa Pohjoismaissa.