Siirry sisältöön

Meistä

Yleiskatsaus Evondosista

Evondos Group on Euroopan johtava automaattisten lääkeannostelupalveluiden tarjoaja. Evondos Groupin ainutlaatuiset lääkeannostelupalvelut tarjoaa ammattimaisille kotihoito-organisaatioille merkittäviä laatu- ja kustannushyötyjä. Asiakkainamme on yli 600 hoito-organisaatiota, kaupunkia tai kuntaa Pohjoismaissa ja Alankomaissa. Palvelun avulla on jaettu kymmeniä miljoonia lääkeannoksia oikeana aikana ja oikeana annoksena, 99 % hoitomyöntyvyydellä (Evondos-palvelu) ja säästäen yli 2 000 000 työpäivää hoito-organisaatioissa.

Evondosin ainutlaatuinen lääkeannostelupalvelu tarjoaa ammattimaisille kotihoito-organisaatioille merkittäviä laatu- ja kustannushyötyjä. Palvelu varmistaa, että kotihoidon asiakkaat saavat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan ja oikeana annoksena automaattisesti, mikä parantaa lääkehoidon laatua ja tukee itsenäistä elämää kotona. 

Teknologiaan perustuva palvelu koostuu henkilön kotiin vietävästä lääkeannostelurobotista, etähallintajärjestelmästä ja lukuisista palveluelementeistä.  Evondos-palvelu on käytössä yli 600 asiakasorganisaatiossa. 

Evondosin pääkonttori sijaitsee Suomessa, ja sillä on tytäryhtiöt Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Alankomaissa. Tutkimus- ja kehitystyö sekä tuotantotilat sijaitsevat Salossa. Lääkeannosteluroboteillemme on myönnetty korkeasta kotimaisuusasteesta kertovat Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnukset.


Ominaisuuksista vaikuttavuuteen ja aikaa olennaiseen

Vuosien varrella olemme kehittäneet palveluamme ja samalla itsekin kehittyneet. Olemme muuntuneet terveysteknologian tarjoajasta asiakkaidemme kumppaniksi ja tueksi muutosprojekteissa, joissa tuodaan teknologiaa mukaan hoitotyöhön ja vapautetaan aikaa lääkeannostelusta asiakkaan laadukkaaseen hoitoon.

"Pitkän kehitystyön jälkeen olimme kovin tyytyväisiä omaan tuotokseemme ja sen moniin ainutlaatuisiin ominaisuuksiin – syystäkin – ja korostimme näitä hienoja ominaisuuksia kaikessa viestinnässämme", Evondosin toimitusjohtaja Eetu Koski selittää.

"Jälkikäteen on helppo todeta, että näin toimiessamme hakkasimme päätämme suomalaiseen mäntyyn, sillä eiväthän tekniset ominaisuudet asiakkaitamme kiinnostaneet eikä niillä itsessään ole heille merkitystä. Asiakkaamme hakevat ratkaisuja ongelmiinsa: miten parantaa hoidon laatua ja kehittää toimintaa niin, että kädet saadaan riittämään. Ominaisuudet ovat vain väline vaikuttavuuden saavuttamiseksi," hän jatkaa.

Eetu Kosken mukaan Evondosin kykyyn toimia kumppanina asiakkailleen vaikuttaa keskeisesti se, että yrityksen tutkimus- ja tuotekehitys, asiakaspalvelu ja tuotanto toimivat läheisesti yhdessä, saman katon alla. Asiakkailta saatu palaute saadaan nopeasti kaikkien tietoon ja jalostuu kehitysideoiksi.

"Olemme vahvan kasvun kynnyksellä oleva pieni yritys, joka on oppinut kuuntelemaan asiakkaitaan herkällä korvalla ja tuomaan heille lisäarvoa. Haluamme jatkossakin olla ketterä ja luotettava kumppani, jonka avulla huomisen haasteet voidaan ratkaista jo tänään," Koski summaa.

eetu-koski-evondos

Evondos tänään – yli 30 miljoonaa lääkeannosta jaettuna

Evondos-palvelun avulla on annettu yli 30 miljoonaa lääkeannosta oikealle henkilölle oikeana annoksena ja oikeaan aikaan.

Evondosin omistaa norjalainen Verdane -pääomasijoitusyhtiö. Hallituksemme puheenjohtajana toimii Niklas Savander ja toimitusjohtajanamme Eetu Koski.

medicine-dispenser-evondos-img-1-1000px

Evondos Groupin avainluvut

2008

Perustettu

41 milj. EUR

Liikevaihto 2023

+80%

Liikevaihdon kasvu (Evondos Group YoY)

30+ milj.

Jaettua lääkeannosta (Evondos Service)