Siirry sisältöön

Vuosi 2023 toimitusjohtajan silmin

Vuosi 2023 toimitusjohtajan silmin

Vuoden lähennellessä loppuaan, haluaisin kiittää teitä ja jakaa lyhyen yhteenvedon kuluneesta vuodesta Evondosilla. Yrityksemme on ollut kasvun tiellä jo monen vuoden ajan. Euroopassa vallitsevasta geopoliittisesta kriisistä huolimatta odotuksenamme oli jatkaa kasvun tiellä tänäkin vuonna.

Maailmanlaajuisen pandemian jälkeen oli selvää, että olemme kaikki tottuneet etätyöskentelyyn. Suurin osa kokouksistamme järjestetään etänä joko Teamsin tai tai jonkun muun vastaavan työkalun avulla. Samalla tavalla myös etähoiva on tullut jäädäkseen.

Kuten ilmoitimme vuonna 2022, saimme BlackRockilta lainan, jotta voisimme panostaa kansainväliseen kasvuun. Evondos onkin pystynyt laajentumaan Keski-Eurooppaan, ostamalla Alankomaalaisen lääkeannostelupalvelu Medidon. Sekä Evondos, että Medido, perustettiin saman idean ja tarkoituksen innoittamana: mahdollistamaan itsenäistä asumista kotona, turvallisen lääkkeenhoidon tukemana. Sekä Evondos, että Medido, perustettiin saman idean ja tarkoituksen innoittamana: mahdollistamaan itsenäistä asumista kotona, turvallisen lääkkeenhoidon tukemana.

Yrityskaupan myötä, Evondos keskittyy vielä vahvemmin kansainväliseen laajentumiseen innovaationsa ja teknologiansa avulla. Haluamme yhä enenevässä määrin tukea hoitohenkilökunnan arkea ja mahdollistaa enemmän aikaa laadukkaalle hoivalle – aikaa erityisesti niihin tehtäviin, joissa tarvitaan hoitavia käsiä. Evondos ja Medido ovat innovaatiojohtajia turvallisen lääkehoidon alalla Euroopassa. Haluamme viedä innovaatioitamme käyttöön yhä suuremmalle joukolle, uusille markkina-alueille – ihmisille, jotka ovat turvallisen lääkehoidon tarpeessa.

Eräitä vuotemme kohokohdista tapahtui Espanjan Barcelonassa. Toteutimme siellä onnistuneen asiakasprojektin, ja lisäksi avasimme Euroopan puhelintukemme Barcelonaan. Suomen osalta mainittakoon, että laajensimme tehdastamme Salossa vastataksemme kasvavaan kysyntään. Tällä hetkellä tehtaamme työllistää yli 100 ammattilaista. Ruotsissa puolestaan Evondos valittiin Länsi-Götanmaan alueen (VGR) kilpailutuksessa lääkeannostelijoiden toimittajaksi ns. ”advanced” kategoriassa, joka on Evondosin historian suurin sopimus. Tämä tarkoittaa mahdollisuutta palvella lähes kahden miljoonan asukkaan aluetta Göteborgissa ja sen läheisyydessä.

Suomessa soteuudistuksen myötä perustetut hyvinvointialueet ovat tuoneet mukanaan massiivisia järjestelmämuutoksia. Iloksemme olemme huomanneet, että hyvä ja vahva yhteistyö jatkuu yhä asiakkaiden, sekä kumppaniemme kanssa. Suomi on tänäkin vuonna ollut Evondosin vahvan kasvun keskeinen markkina-alue.

Uskomme Evondosilla että, hyvästä työntekijäkokemuksesta seuraa ensiluokkainen asiakaskokemus. Saamme laajalti positiivista palautetta. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä niin pohjoismaissa, kuin Hollannissakin. Tämä on meille erittäin tärkeää katsoessamme uuteen vuoteen 2024.

Olemme ylpeitä asemastamme markkinajohtajana Euroopassa. Toivomme sen olevan näin myös jatkossa. Evondos investoi erityisen paljon tuotekehitykseen, katsomme innoissamme ja luottavaisena kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia, niin teknologiaratkaisuissa kuin uusien markkinoiden suhteen.

Tuhannet ja tuhannet eurooppalaiset kuulevat tänäänkin kotonaan Evondosin lääkeannostelurobotin muistutuksen ”on aika ottaa lääkkeet”. Muistutus kuuluu aina Sodankylästä Helsinkiin, Oslossa ja Ruotsin Kramforsissa sekä Espanjan Barcelonassa – joko VideoMed -videoavustettavan lääkkeenoton, tai itsenäisen lääkeannostelun yhteydessä.

 

Kiitos vielä kerran tästä vuodesta! Toivotan kaikkea hyvää vuodelle 2024,

Eetu Koski

Toimitusjohtaja, Evondos Group

Jaa artikkeli