Siirry sisältöön

Evondos ja Medido yhdistävät voimansa parantaakseen kotihoitoa Euroopassa

Evondos ja Medido yhdistävät voimansa parantaakseen kotihoitoa Euroopassa

Automaattinen lääkeannostelupalvelu auttaa ihmisiä elämään itsenäistä elämää kotona ja parantaa samalla lääkityksen hallinnointia ja potilasturvallisuutta. Evondos ja Medido ovat johtavia toimijoita automaattisen lääkeannostelun saralla ja yhdistävät nyt voimansa vastatakseen lääkeannostelupalveluiden kasvavaan kysyntään. Yhtiöt auttavat laajemmalla tarjonnallaan yhä useampia ihmisiä ympäri Euroopan ja sen ulkopuolella.

Medido ja Evondos ovat molemmat perustettu vuonna 2008 ja yhtiöillä on yhteinen visio auttaa ikääntyvää väestöä elämään itsenäistä elämää kotona. Automatisoitu lääkeannostelu varmistaa, että lääkehoidon tarpeessa olevat ihmiset saavat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan ja oikeana annoksena automaattisesti, mikä parantaa kotihoidon asiakkaiden elämänlaatua ja turvallisuutta sekä tukee itsenäistä elämää kotona. Evondosin ja Medidon ratkaisut vähentävät hoitajien rutiinitehtäviin käyttämää aikaa ja mahdollistavat enemmän aikaa hoitoon ja sosiaaliseen kanssakäymiseen kotikäyntien aikana.

”Olemme täydellinen yhdistelmä. Kaksi yritystä, joilla on loistavat tiimit ja lääkeannostelupalvelu. Työskentelemme molemmat elämänlaadun kohentamiseksi ja ajan vapauttamiseksi kotihoidossa, parantaaksemme sekä kotihoidon asiakkaiden että palveluntarjoajien asemaa. Yhdistämällä tiimimme, teknologiamme ja palvelumme voimme vastata ikääntyvän väestön ja resursseja tarvitsevan kotihoidon palvelujärjestelmän kysyntään lääkeannostelun saralla”, Evondosin toimitusjohtaja Eetu Koski sanoo ja jatkaa:

“Hoitohenkilöstön puute yhdistettynä päivittäistä tukea tarvitsevien ikäihmisten kasvavaan joukkoon on globaali ilmiö. Evondosin ja Medidon palvelut auttavat ihmisiä elämään itsenäistä elämää kotona parantuneen lääkehoidon avulla, hoitoresurssien haasteellisesta tilanteesta huolimatta. Yhdessä autamme kasvavaa määrää ihmisiä kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolella ja tarjoamme paremman valikoiman palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin.”

Evondos on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja työllistää lähes 200 lääkinnällisten laitteiden ammattilaista Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Medido on Alankomaiden johtava lääkeannostelupalveluiden tarjoaja, jonka palvelu on saatavissa myös Pohjoismaissa. Yhtiöllä on noin 100 työntekijää. Yhdessä Evondos ja Medido palvelevat satoja yksityisiä ja julkisia hoitoalan organisaatioita Euroopassa.

Yhtiöt yhdistävät asiantuntemuksensa sekä alan parhaat käytännöt ja kokemukset, ja investoivat teknologiaan tarjotakseen johtavia automatisoituja lääkeannosteluratkaisuja sekä erinomaista asiakaspalvelua tänään ja tulevaisuudessa.

”Olemme tyytyväisiä, että olemme tavanneet sielunkumppanimme lääkeannostelualalla. Meitä molempia yhtiöitä ohjaa yhteinen visiomme auttaa useampia ihmisiä elämään itsenäistä elämää. Autamme hoitajia sekä yksityisiä ja julkisia kotihoidon organisaatioita tarjoamaan laadukasta kotihoitoa ikääntyvälle väestölle. Yhdistämällä osaamisemme voimme palvella asiakkaitamme laajemmalla tarjonnalla ja entistä vahvemmalla asiantuntemuksella. Samalla vauhditamme kansainvälistä kasvuamme etenemällä uusille markkinoille yhdessä. Olemme iloisia saadessamme yhdistää voimamme Evondosin kanssa. Odotamme suurella innolla paremman kotihoidon mahdollistamista Euroopassa”, sanoo Thijs van Nuenen, Medidon perustaja ja toimitusjohtaja.

Kaupan yhteydessä Evondos Group hankkii kaikki Medidon taustalla olevan Vitavanti Group B.V.:n osakkeet. Vitavantin osakkeenomistajat sijoittavat takaisin Evondosiin ja heistä tulee Evondosin merkittävä osakkeenomistaja. Eurooppalainen pääomasijoittaja Verdane säilyy Evondosin pääomistajana.

Katso tästä, kuinka vuonna 2008 Vitavantin ja Evondosin perustajat ideoivat 1 800 kilometrin päässä toisistaan samankaltaiset ratkaisut auttaakseen lääkehoidon kanssa kamppailleita isoäitejään:


 

Yhteystiedot medialle:

Evondos:

Mikko Hyle
Markkinointijohtaja
+358 40 7006897
mikko.hyle@evondos.com

Medido:
Het PR Bureau
Julia Noordenbos 
+31 6 31 33 97 91 
julia@hetprbureau.nl

Lisää Medidosta:

Medido on Alankomaiden johtava automaattisten lääkeannostelupalvelujen tarjoaja ja sillä on liiketoimintaa myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Medidon automatisoidut lääkeannostelupalvelut auttavat asiakkaita ottamaan lääkkeensä ajoissa, mikä säästää hoitajien ja kotihoidon organisaatioiden aikaa sekä logistista taakkaa ja auttaa heitä keskittymään potilaiden hoitoon. Edistykselliseen teknologiaan perustuva palvelu koostuu asiakkaiden koteihin asennettavasta automaattisesta lääkeannostelijasta, jossa on pilvipohjainen ohjausjärjestelmä ja palveluelementit. Medido työllistää tällä hetkellä noin 100 lääkinnällisten laitteiden ammattilaista Alankomaissa. Medido on Vitavanti Group B.V.:n tuotemerkki, jonka pääkonttori sijaitsee Rijswijkissä, Alankomaissa. www.medido.com

Lisää Evondosista:

Evondos on Pohjoismaiden johtava automaattisten lääkeannostelupalveluiden tarjoaja. Evondosin ainutlaatuinen lääkeannostelupalvelu tarjoaa ammattimaisille kotihoito-organisaatioille merkittäviä laatu- ja kustannushyötyjä. Palvelu varmistaa, että kotihoidon asiakkaat saavat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan ja oikeana annoksena automaattisesti, mikä parantaa lääkehoidon laatua ja tukee itsenäistä elämää kotona. Teknologiaan perustuva palvelu koostuu henkilön kotiin vietävästä lääkeannostelurobotista, etähallintajärjestelmästä ja lukuisista palveluelementeistä. Evondos työllistää lähes 200 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Evondos Groupin pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja toiminta ja tuotantolaitokset sijaitsevat Salossa.

Jaa artikkeli