Siirry sisältöön

Evondos ūüíú Hoitajat

Evondos ūüíú Hoitajat

Evondos ūüíú Hoitajat -teemaviikko
 

Haluamme Evondosilla nostaa esille tärkeää työtä, jota hoitajat tekevät päivittäin. Hoitajat ja tiimit tukevat päivittäin asiakkaiden itsenäistä elämää kotona. Evondosin tarjoama palvelu on osa kokonaisuutta, mutta se ei toimi itsekseen ilman hoitajien työpanosta.

Haluammekin osoittaa arvostustamme p√§ivitt√§isen hoivaty√∂n tekij√∂ille Evondos ūüíú Hoitajat -teemaviikon merkeiss√§.

Pyysimme asiakasorganisaatioitamme nimeämään henkilöitä, joiden työpanosta he haluavat nostaa esille. Alta löydät heidän antamiaan kommentteja kollegoistaan.

 

Lainaukset:
 

Maria on ollut pitkään kotihoidossa töissä ja hänen työotteensa/tapansa tehdä töitä on esimerkillistä. Se on yhtä aikaa asiakasta kunnioittavaa ja kohtaavaa, sekä kuntouttavaa ja kannustavaa. Hän on kiinnostunut uusista kehittämisasioista ja osallistuu mm. Etähoivakeskuksen kehittämiseen Hyvinvointialueen työryhmässä. Maria on erittäin osaava, ammatillinen ja vastuuntuntoinen työntekijä, jolta voi aina pyytää apua ja tehtävien voi uskoa hoituvan hänen kauttaan! Niin asiakkailta kuin kollegoilta saamme hänestä hyvää palautetta ja kiitosta!

ūüíú

Palveluohjaana Tuire markkinoi aktiivisesti hyvinvointiteknologiaa. Hän pyrkii jakamaan muille työyhteisön jäsenillemme tietoa teknologian hyödyistä sekä sen vaikuttavuudesta, sekä kannustaa ja motivoi myös asiakkaita antamaan teknologialle mahdollisuuden.

ūüíú

Jasmin on ikäihmisten kohtaamisessa aito ja lämmin persoona, joka kohtaa ihmiset arvostavasti. Jasmin tekee hoivatyötä suurella sydämellä. Hän auttaa työkavereita ja on aina kaikkien tukena. Hän välittää aidosti kaikista ja on aina ystävällinen.

ūüíú

Sofia oli heti innokas käyttämään robottia ja kouluttamaan henkilökuntaa kun aloitimme Evondosin käytön. Nuoresta iästä huolimatta hän on kehittänyt oman moduulinsa työskentelyä ja työhyvinvointia. Hän on läsnä ja, jos ei tiedä jotakin, niin selvittää.

ūüíú

Lea on aivan huippuekspertti lääkerobottien käytössä tiimissämme, käytön ohjaamisessa sekä kaikissa haasteissa, joita laitteiden kanssa voi tulla. Hän on myös tsemppari työkavereille ja oivallinen perehdyttäjä lääkerobottien käytössä.

ūüíú

Teemu on ollut aktiivinen asiakkaiden valinnassa. H√§n ohjaa ja opettaa ty√∂kavereita laitteen k√§yt√∂ss√§ ja on ottanut  Evondos-vastuuhoitajan teht√§v√§n vakavasti.

ūüíú

Vilma on ollut aktiivisesti mukana Evondos-asiakasvalintoja tehtäessä heti alusta asti. Hän opetteli etähoitojärjestelmän nopeasti ja on ollut tukena hoitajille laitteen käytössä sekä ohjauksessa.

ūüíú

Hannalla on vuosien kokemus työstään kotihoidon lähihoitajana. Hanna on innovatiivinen hoitaja, joka on aina innolla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa. Hän innostaa muita työntekijöitä, on aina ystävällinen sekä "tartuttaa" hyvää mieltä myös työkavereihin. Hannan osaamisella on iso merkitys kotihoidon toiminnassa, koska hän opastaa mielellään myös uusia työntekijöitä.

ūüíú

Sari miettii sekä asiaka- että hoitajalähtöisesti Evondos-palvelun sopivuutta asiakkaille. Hän vie innokkaasti ja innovoiden koko henkilökuntaa Evondosin maailmaan. Sari on ollut myös paikallislehdessä kertomassa Evondosista. Hän myös kiertää puhumassa ja opettamassa kotihoidon tiimejä ja yhteistyökumppaneita.

ūüíú

Siljalla on rohkeus ja uteliaisuus kokeilla uusia asioita. Silja on alueen Evondos-vastaava ja hän on vetänyt Evondos-tiimiä tavoitteellisesti eteenpäin. Tarkoituksena on ollut arvioida asiakkaat, joille Evondos sopii ja kokeilla ennakkoluulottomasti laitetta heillä. Siljan ja muun Evondos-tiimin panos on meille tärkeä!

ūüíú

Elisan positiivinen energia valaisee huoneen ja hänen iloinen työotteensa tarttuu myös muihin. Hänellä on avoin mieli muutoksiin ja etäratkaisuihin. Elisa tukee ja kannustaa työkavereita aktiivisesti, on ystävällinen ja huomioi muut huomioiva. Elisa on sosiaalinen ihminen, jonka vuorovaikutustaidot saavat aikaan ihmeitä!

ūüíú

Sanna on kantanut vastuuta Evondos-asioista esimerkillisesti.

ūüíú

Salla on omalla ty√∂panoksellaan kasvattanut teknologian k√§ytt√∂√§ omassa yksik√∂ss√§. H√§n on aktiivinen ja positiivinen henkil√∂, joka osaa my√∂s markkinoida l√§√§keautomaattipalvelua hoitajille, asiakkaille ja omaisille. 

ūüíú

Åsa panostaa paljon siihen, että organisaatiossa kaikki toimii. Hän on taitava laatimaan suunnitelmia.

ūüíú

Nämä kaksi henkilöä ovat olleet aivan ratkaisevassa asemassa kunnassamme toteutetun muutoksen onnistumisessa. He ovat pääkäyttäjärooleissa ja he ovat välittäneet palvelun toiminnan ja tarkoituksen innostavalla tavalla. He ovat loistavia Evondos-palvelun lähettiläitä ja ansaitsevat tunnustusta työstään.

ūüíú

Margaretha muistuttaa meit√§ asiakasvalinnasta usein ja kysyy, onko meill√§ asiakkaita, joita Evondos-palvelu voisi auttaa ūüėä H√§n rohkaisee kokeilemaan!

ūüíú

Susanne on suuren sitoutumisensa ansiosta ollut avainasemassa robottien käyttöönotossa useilla eri kotihoidon alueilla. Hän näkee mahdollisuudet ja motivoi ammattimaisesti sekä asiakkaita, omaisia että kollegoita.

ūüíú

Reza työskentelee yhdessä ensimmäisistä alueista, joissa lääkeannostelurobottien käyttö kunnassamme aloitettiin. Tiiviillä johtajuudellaan ja sitoutumisellaan, hän on edistänyt sekä oman alueensa että koko kunnan kehitystä.

ūüíú

Hän on lojaali työntekijä, joka on hoitanut Evondos-vastuunsa esimerkillisesti. Hän on kouluttanut ja auttanut kollegoita, vastannut hälytyksiin ja tukenut kesäsijaisia Evondosin kanssa, kun monet vakituiset ovat olleet lomalla. Hänen omistautumisensa työlle on tunnustuksen arvoinen.

ūüíú

Lillemorilla on monen vuoden kokemus kotihoidossa työskentelystä. Hän on huomaavainen asiakkaita ja kollegoita kohtaan. Heti Evondosin käyttöönotosta alkaen, hän ollut erittäin kiinnostunut työskentelemään sen parissa. Hän ehdottaa asiakkaita, joille Evondos voisi sopia sekä auttaa, tukee ja rohkaisee kollegoita.

 

 

Kiitos kaikille asiakasorganisaatioillemme, jotka osallistuivat Evondos ūüíú Hoitajat -teemaviikkoon! Arvostamme p√§ivitt√§ist√§ ty√∂t√§nne. Jatkamme yhdess√§ asiakkaiden hyvinvoinnin ja itsen√§isen el√§misen tukemista kotona.

 

Jaa artikkeli

Lue lisää