Siirry sisältöön

Panostuksia teknologia- ja tuotekehitykseen: Ville Saarainen aloitti Evondosin teknologiajohtajana

Panostuksia teknologia- ja tuotekehitykseen: Ville Saarainen aloitti Evondosin teknologiajohtajana

Teknologia- ja tuotekehitys on terveysteknologia-alalla ensisijaisen tärkeää ja pyrimme Evondosilla panostamaan siihen, että toimintamme kehittyy jatkuvasti. Osana panostuksiamme teknologioiden ja tuotteidemme kehitykseen, Evondosilla aloitti 10.8.2020 uusi teknologiajohtaja, DI Ville Saarainen. 

‘’Evondos on kasvanut viime vuosina voimakkaasti – annostelurobottiemme avulla on jaettu jo kuusi miljoonaa lääkeannosta. Rekrytoimalla teknologiajohtajan pyrimme vastaamaan jatkuvan innovoinnin ja kehittämisen tarpeeseemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme myös tulevaisuudessa mahdollisimman hyvin’’, Evondosin toimitusjohtaja Eetu Koski kertoo.

Ville on aiemmin työskennellyt Thermo Fisher Scientific Oy:llä Director of R&D -tehtävässä ja hänellä on lähes 20 vuoden kokemus tuotekehityksen eri tehtävistä terveysteknologian alalta.

‘’Ville tuo Evondosille paljon näkemystä teknologia- ja tuotekehityksestä, sillä hänellä on pitkä kokemus terveysteknologia-alan johtavasta yrityksestä, johtamiskokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta työstä sekä laajaa ohjelmisto-osaamista. Ville on myös ihmisenä hyvin arvoihimme sopiva henkilö’’, Eetu jatkaa.

Evondosilla Villen vastuualueisiin kuuluvat tuotekehitys sekä patentti- ja teknologiastrategia. Teknologiajohtajana Ville johtaa Evondosin sisäistä tuotekehitystiimiä sekä vastaa ulkoisista kumppannuuksista.

‘’Päätehtäväni on pitää huolta siitä, että Evondos pysyy teknologian osalta automatisoidun lääkeannostelun edelläkävijänä myös tulevaisuudessa’’, Ville tiivistää.

Erityisen paljon Ville odottaa uudessa tehtävässään mahdollisuutta päästä rakentamaan yhä toimivampia ratkaisuja, joilla Evondos voi vastata asiakastarpeisiin myös tulevaisuudessa.

‘’Teemme Evondosilla tärkeää työtä, ja se merkitsee minulle paljon. Toivon, että voimme yhdessä kehittää Evondosin R&D-toimintaa ja julkaista entistä hienompia tuotteita ja palveluja asiakkaillemme – emme halua vain täyttää asiakasodotuksia, vaan ylittää ne. Se on mahdollista vain jos tunnemme asiakkaiden ja loppukäyttäjien tarpeet sekä haasteet kuin omat taskumme, ja siksi haluammekin osallistaa asiakkaita mukaan tuotekehitykseen. Kaikkea ei kuitenkaan aina tarvitse rakentaa alusta alkaen itse: sen sijaan yhteistyö osaavien teknologiapartnereiden kanssa avaa varmasti uusia ovia ja vauhdittaa innovaatioiden kaupallistamista.’’

Jaa artikkeli