Ohita navigaatio

Siun Sote: Evondosin lääkeannostelurobotti osana Kontiolahden palveluohjausta

Asiakastarinat | 31.08.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymään, Siun Soteen, kuuluvassa Kontiolahden kunnassa Evondosin lääkeannostelurobottien osuus kotihoidon asiakkaiden määrään suhteutettuna on ennätyskorkea. Kontiolahden palveluohjaaja Sanna Hartikainen kertoo vinkkinsä siihen, miten tehdä lääkeannostelurobotista vakiintunut osa palveluohjausta.

‘‘Rohkeasti vain liikkeelle’’ - Tampereella uutta puhtia käyttöönottoon

Asiakastarinat | 31.08.2020

Tampereen kaupunki on kuulunut Evondosin palvelun käyttäjiin jo vuodesta 2015. Lääkerobottien käyttöönotto oli kuitenkin vuosien varrella ollut vähäistä, kunnes tänä keväänä kaupunki siirtyi laajan käyttöönoton malliin.

”Kunnilta löytyy kyllä ketteryyttä”, sanoo Kuntaliiton Anna Haverinen

Asiakastarinat, | 18.06.2020

Saimme Kuntaliiton Ikääntyneiden palveluiden erityisasiantuntija Anna Haveriselta katsauksen digitaalisuuden ja teknologian asemaan kunnissa ennen ja nyt.

Kevätkuulumisia Lohjalta

Asiakastarinat | 15.06.2020

Kyselimme kevään kuulumisia Lohjan kotihoidon esimieheltä Lea Loukkalahdelta.

Helsingissä koronan kiihdyttämä käyttöönotto

Asiakastarinat | 13.05.2020

Korona-pandemia on vauhdittanut Evondos-palvelun käyttöönottoa Helsingissä. Riskiryhmien suojelemiseksi kotihoidossa on mietitty turvallisia ja toimivia tapoja vähentää kotihoidon käyntejä. Niinpä automaattisen lääkeannostelun käyttöönottoa nopeutettiin ja samalla muutettiin täysin etänä tehtäväksi.

Robottiin eivät taudit vaikuta

Asiakastarinat | 03.04.2020

Rovaniemen kaupunki on tutustunut Evondos-palvelun vaikuttavuuteen 20 laitteen voimin. Kilpailutus syksyllä 2019 antaa mahdollisuuden lisätä määrän 80 yksikköön. Määrää kasvatetaan rauhallisesti, tosin korona voi nopeuttaa käyttöönottoa.