Siirry sisältöön

Eetu Koski toimitusjohtajaksi

Eetu Koski toimitusjohtajaksi

Robotisoidun lääkeannostelupalvelun kehittäjäyhtiö Evondos Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.6.2018 nimitetty KTM Eetu Koski. Väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut Stefan Zilliacus jää yhtiön palvelukseen Senior Adviser -tehtävään elokuulle.

”Yhtiön hallitus haki tehtävään innostavaa ja tarmokasta henkilöä, joka pystyy luomaan kokeneeseen Evondos-tiimiin tuloksiin perustuvan yrityskulttuurin. Eetu Koski täyttää nämä odotuksemme. Hänellä on pitkä, yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus terveysteknologiasta. Aiemmissa tehtävissään hän on johdattanut tiiminsä merkittävään kasvuun ja kannattavuuteen – molemmat tärkeitä tekijöitä myös Evondosille,” hallituksen puheenjohtaja Wenche Rolfsen toteaa.

”Evondos on älykäs innovaatio hyvin houkuttelevalla ja mielenkiintoisella terveydenhoidon alalla. Palvelu vie lääketurvallisuuden kotihoidossa täysin uudelle tasolle samalla kun se tarjoaa kotihoidon henkilöstölle lisää aikaa hoivatyöhön sekä kustannussäästöjä palveluntarjoajille. Yrityksen tarjoamaa robotisoitua lääkeannostelupalvelua hyödynnetään jo yli 80 kunnassa Pohjoismaissa ja palvelun avulla on varmasti ja turvallisesti jaettu yli miljoona lääkeannosta. Yrityksen palvelulle on olemassa maailmanlaajuinen tarve ja on todella kiinnostavaa päästä kiihdyttämään Evondosin kasvua tällä uudella liiketoiminta-alueella.,” Eetu Koski avaa taustoja toimitusjohtajan tehtävän vastaanottamiselle.

Evondosilla on myyntitoimistot Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa ja yrityksen liikevaihdosta yli 60 % tulee viennistä Norjan ollessa tärkein vientimaa. Yritys työllistää noin 70 henkilöä, joista noin 50 Salossa, missä sijaitsevat myös yrityksen tuotekehitys ja tuotanto.

Vuoden 2018 lopussa palvelulla ennakoidaan olevan noin 2 500 käyttäjää, mikä tuo noin 4 miljoonan euron liikevaihdon. Vuoden 2017 lopussa norjalaisesta Serendipity Partnersista tuli yrityksen suurin omistaja. Rahoituskierroksen arvo oli yhteensä yli 20 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Eetu Koski, tj, Evondos Oy
Wenche Rolfsen, hallituksen pj, Evondos Oy, puh. +46 733 319 156

Eetu Koski, 46:
Työ: toimitusjohtaja, sijoittaja, maajohtaja
Kokemus: Health Tech Partners, Convatec, Algol Diactnostics, Nestle Health Care, Novartis Finland, Serres
Koulutus: KTM
Perhe: vaimo ja yksi lapsi
Harrastukset: Tennis, uiminen, matkustelu, lukeminen, teatteri ja museot

Jaa artikkeli