Ohita navigaatio

Tulevaisuutta tekemässä

Blogi | Mika Apell | 07.09.2021

10 miljoonaa lääkepussia annettu, aivan uskomaton etappi. Kiitos mahtaville asiakkaillemme, kiitos meidän upealle tiimille ja kiitos kaikille Evondosin matkassa olleille, että olemme tässä tänään! On tärkeää, että tekemisessä on vahva yhteinen usko ja visio – sydän mukana. Se on ollut aina mukananne yhdessä tekemisen riemussa mutta myös takaraivossa voittamattomilta tuntuneissa haasteissa.

300 000 säästettyä työpäivää – kymmenen miljoonaa Evondosin avulla annettua lääkeannosta pohjoismaissa

Blogi, Tiedotteet | 07.09.2021

Yhä useampi kunta on alkanut käyttää lääkeannostelurobotteja parantaakseen kotihoidon laatua ja lääkehoitoa.

Teknologia työkaverina

Blogi | Hannele Komu | 06.09.2021

Hyvinvointia voidaan lisätä mahdollistamalla asumista ja osallisuutta eri ympäristöissä. Teknologialla ja erilaisilla digitaalisilla palveluilla on tässä iso merkitys. Erilaisia teknologisia ja digitaalisia palveluja tarvitaan turvaamaan riittävä avun tarve henkilöstön lisäksi. 

Evondos-palvelun molemmat puolet: kokemuksia työ-elämästä sekä vapaa-ajalta

Blogi | 29.06.2021

Marja Virtanen työskentelee Linnainmaan kotihoidossa lähihoitajana. Hän opetteli aluksi oman työnsä kautta Evondos-palvelun käyttöä ja sittemmin palvelu tuli tutuksi myös vapaa-ajalla: Marja on nimittäin Evondos-palvelua käyttävän ikä-ihmisen omainen. Alla olevasta haastattelusta pääset tutustumaan Marjan mietteisiin Evondos-palvelusta näistä kahdesta eri näkökulmasta.

Evodos ja vaikuttavuus SiunSotessa – Vesa Tiitolan tutkimusraportti on nyt julkaistu

Blogi | 03.06.2021

Tampereen yliopiston väitöskirjatutkija Vesa Tiitola tutki Evondos-palvelun vaikuttavuutta Siun Sotessa. Aineistona tutkimuksessa hyödynnettiin Siun soten toiminnanohjausjärjestelmän käyntidataa aikavälillä 01/2018-03/2020. Tutkimuksen keskiössä olivat  Evondos-palvelun avulla saavutetut operatiiviset vaikutukset kotihoidon toteutuksessa, ja siten myös kuormituksessa.