Ohita navigaatio

Meille töihin?

Rakennamme parhaillaan urasivujamme. Seuraa sillä välin LinkedInistä avoimia työpaikkojamme tai lähetä avoin hakemuksesi:

Laura Runola
Talent Acquisition Specialist
puh. +358 40 066 0059
laura.runola@evondos.com

Evondos työpaikkana

Pyrimme kaikessa toiminnassamme olemaan kannustava, innostava ja tukeva työyhteisö, jossa jokainen työntekijämme kokee työpanoksensa arvostetuksi. Työtämme ohjaa vahvasti merkityksellisyys, ja seuraavat arvomme näkyvät kaikessa toiminnassamme:

Customer First

Asiakkaat ovat toimintamme keskiössä ja pyrimme aina toimimaan asiakaslähtöisesti työnkuvasta riippumatta. Meille asiakaskeskeisyys tarkoittaa sekä ulkoisen että sisäisen asiakkaan kuuntelemista ja hänen tarpeisiinsa sopivan ratkaisun etsimistä.

Can-do Attitude

Työntekijöissämme arvostamme innokkuutta ja halua ratkaista kiperiäkin kysymyksiä. Asenne ratkaisee, ja uskomme, että oikealla asenteella pääsemme kaikista esteistä yhdessä yli!

Together We Are Strong

Yrityskulttuurissamme korostuu yhteisöllisyys ja halu onnistua yhdessä. Uskomme, että joukossa on voimaa, ja siksi yhteistyö ja yhdessä onnistuminen ovat meille tärkeitä arvoja, jotka näkyvät päivittäisessä toiminnassamme.

Passion for Improvement

Meitä ohjaa halu olla joka päivä parempi – oli kyse sitten yksittäisestä työsuorituksesta, asiakaskohtaamisesta tai työkaverin auttamisesta. Pyrimme aina parempiin suorituksiin, ja vaalimme itsemme kehittämistä.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Lue työntekijöidemme kokemuksia Evondosista työpaikkana:

Uratarina: Quality & Compliance Managerimme Ville

Uratarina: Asiakasprojektipäällikkömme Outi

Uratarina: Tuotannon projektipäällikkömme Tarja