Ohita navigaatio

Esittelyssä: Tuotannon projektipäällikkö Tarja Hämäläinen

Uratarinoita | 29.10.2020

Tarja Hämäläinen aloitti tuotannon projektipäällikönä Evondosilla elokuun 2020 alussa ja on kuluneiden kuukausien aikana päässyt vetämään mielenkiintoisia kehitysprojekteja. Tarja esittäytyy ja kertoo työstään oheisessa haastattelussa.

Kuka olet ja mitä teet Evondosilla?

Olen Tarja Hämäläinen ja toimin Evondosilla tuotannon projektipäällikkönä. Tehtävässäni vastaan tuotannon prosessien kehittämisestä ja jatkuvan parantamisen projekteista. Projektipäällikkönä työnkuvani keskittyy vahvasti projektinhallintaan ja kehittämiseen – pyrimme kehittämään prosessejamme sellaisiksi, että voimme vastata yhä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Miten päädyit Evondosille?

Olen koko työurani toiminut erilaisten prosessien ja toimintamallien kehittämisen parissa, tarkastellen asiaa monestakin eri näkökulmasta. Jatkuva kehittäminen ja parantaminen ovat minulle sydämenasioita, ja olen ilokseni saanut aina työskennellä kyseisten asioiden parissa.

Viimeiset 12 vuotta olen työskennellyt yrittäjänä kouluttaen muun muassa prosessi- ja projektijohtamista sekä lean-toimintamallia eri kohderyhmille ja sitä kautta törmännyt myös Evondosiin. Vanhana salolaisena oman ”kylän” yrityksiä on tullut seurattua tarkemmalla silmällä, ja siksi myös Evondos on tullut tutummaksi.

Keskustelimme taannoin tuotantojohtaja Pekka Kytösahon kanssa, ja pohdimme, josko osaamisestani olisi apua myös Evondosilla. Huomasimme iloksemme, että molempien tarpeet kohtasivat, ja niinpä aloitin työt elokuussa.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Työtehtäviini kuuluvat erilaisten kehitysprojektien vetäminen sekä tuotannon toiminnan ja prosessien kehittäminen. Jatkuva parantaminen on päivän sana, ja se näkyykin työssäni.

Työni voisi kiteyttää kysymykseen ’’Miten saada tuotannon prosessit entistä toimivammiksi?’’

Mikä on työssäsi parasta?

Työssäni ehdottomasti parasta ovat ihmiset! Nautin siitä, että saan työskennellä osaavien ja osallistuvien ihmisten kanssa. Yhdessä tekeminen ja yhteiset onnistumiset ovat parasta työssäni.

Meillä Evondosilla on miellyttävä ja välitön työympäristö. On mukavaa tulla joka aamu töihin, kun kaikki ovat innoissaan ja hyvällä fiiliksellä!

Terveisiä lukijoille:

Hienoa, että seuraatte toimintaamme ja olette kiinnostuneita siitä, miten Evondosin laadukkaat tuotteet syntyvät! Se ilahduttaa meitä tuotannossa työskentelviä; olemme täällä teitä varten ja pyrimme aina palvelemaan teitä parhaamme mukaan!

Jaa artikkeli