Ohita navigaatio

Esittelyssä: Quality & Compliance Manager Ville Haavisto

Uratarinoita | 27.11.2020

Ville Haavisto on työskennellyt Evondosilla vuodesta 2015 ja toiminut useissakin eri tehtävissä. Tällä hetkellä Ville työskentelee Quality & Compliance Manager -tehtävässä, vastaten yrityksen laatu- ja vaatimustenmukaisuusasioista. Villeen ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa. 

Kuka olet ja mitä teet Evondosilla?

Nimeni on Ville Haavisto ja toimin Evondosilla Quality & Compliance Manager -tehtävässä, eli vapaasti suomentaen laatu- ja vaatimustenmukaisuuspäällikkönä.

Miten päädyit Evondosille?

Aloitin Evondosilla vuodenvaihteessa 2015. Huomasin, että Evondosilla oli paikka auki Test Lead -tehtävään, kiinnostuin, päätin hakea ja pääsin. Tehtävässä vastasin testaamisesta noin neljän vuoden ajan, kunnes haku laatupäällikön tehtävään aukesi. 

Laatupäällikön hommaan haettiin tekijää 1,5 vuotta sitten ja päätin hakea. Se oli selkeästi sellainen toimenkuva, että kiinnosti tosi paljon, kun tuli sellainen toimi, että pääsee vielä enemmän vaikuttamaan asioihin. Se kiinnosti. Laatuasiat ovat muutenkin aina olleet lähellä sydäntä. Ja olinhan tehnyt samanlaista hommaa yhdessä Mikan kanssa jo muiden töiden ohella. 

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Laatupäällikkönä toimenkuvaani liittyy vahvasti laadun johtaminen, niin liittyen lääkeannostelurobottiemme laatuun ja turvallisuuteen, laadukkaaseen tuotantoon sekä palvelun, tuotekehityksen ja myös myynnin laatuun. Tämän lisäksi myös vaatimuksenmukaisuuteen liittyvät kysymykset sekä regulaatioihin ja riskienhallintaan liittyvät asiat kuuluvat työhöni.

Työpäiväni kuluvat usein yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Paljon keskustelua, ohjeistusta ja opastusta sekä erilaisiin laatukysymyksiin vastaamista, erityisesti tuotekehityksen ja tuotannon suuntaan.

Mikä on työssäsi parasta?

Parasta työssäni on se, kun laatuasioita onnistutaan kehittämään niin, että palvelevat kaikkea tekemistämme. Tämä tarkoittaa sitä, että prosessimme ovat kunnossa, ja että kaikki saavat siitä hyödyn, mikä lopulta heijastuu myös esimerkiksi potilasturvallisuuteen ja käytettävyyteen. On hienoa päästä itse olemaan mukana rakentamassa laatua ja vaikuttavuutta.

Millainen Evondos on työpaikkana?

Evondos on työpaikkana ja -yhteisönä todella avoin. Ihmiset on helposti lähestyttäviä ja auttavaisia – oli kyse sitten vaikka toimitusjohtajasta tai tuotannon operaattorista, kommunikointi kaikkien kanssa on vaivatonta ja mukavaa!

Koen myös, että Evondosilla oman äänen kuuluviin saaminen on helppoa. Keskusteluyhteys on avoin läpi organisaation. Omien ideoiden ja ajatusten esille tuomiseen kannustetaan.

Terveisiä lukijoille:

Potilasturvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä asia ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Meille asiakkaamme ja käyttäjämme ovat tärkeä sidosryhmä ja kaiken toimintamme perusta.
 

Jaa artikkeli