Ohita navigaatio

Esittelyssä: Nordic Marketing Specialist Emilia Hellgren

Uratarinoita | 06.04.2021

Emilia Hellgren työskentelee Evondosilla pohjoismaisen markkinoinnin parissa. Evondosille Emilian toi halu tehdä merkityksellistä työtä nopeasti kehittyvällä terveysteknologia-alalla. Emiliaan ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Kuka olet ja mitä teet Evondosilla?

Nimeni on Emilia Hellgren ja työskentelen Evondosilla Nordic Marketing Specialist -roolissa. Työnkuvani on monipuolinen – ja erittäin mielenkiintoinen – paketti erilaisia markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä pohjoismaisilla markkinoilla.

Miten päädyit Evondosille?

Törmäsin Evondosiin LinkedInissä, kun yritys haki markkinoinnin osaajaa päätehtävänään rakentaa ja vahvistaa Evondosin brändiä Pohjoismaissa. Työnkuva vaikutti vastuulliselta ja monipuoliselta. Päätin hakea, ja onnistuinkin nappaamaan paikan! 

Olin aiemmin työskennellyt finanssi- ja talousalalla viestinnän tehtävissä, ja loikka kotimaisen terveysteknologian pariin tuntui jännittävältä. Hyppy tuntemattomaan kuitenkin kannatti; on mahtavaa päästä näkemään lähietäisyydeltä, miten palvelumme parantaa lääkehoidon turvallisuutta ja mahdollistaa itsenäistä elämää kotona.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Työtehtäväni sisältävät laidasta laitaan markkinoinnin ja viestinnän erilaisia projekteja. Tyypillinen työviikkoni saattaa esimerkiksi sisältää suunnittelupalavereita maayhtiöidemme markkinointiaktiviteetteihin liittyen, markkinointikampanjoiden ja -projektien suunnittelua, mediaviestintää ja sisällöntuotantoa eri kanaviimme. 

Painopiste työssäni on pohjoismaisessa yhteistyössä, ja olenkin paljon yhteydessä Ruotsin, Norjan ja Tanskan maayhtiöidemme työntekijöiden kanssa. Kansainvälinen yhteistyö tuo työhöni mielekästä lisämaustetta: on ollut opettavaista päästä tutustumaan eri markkina-alueisiin ja niiden omiin erityispiirteisiin. 

Mikä on työssäsi parasta?

Työssäni parasta on vahva merkityksellisyyden tunne, joka on läsnä kaikessa tekemisessämme. Voin työpanoksellani olla mukana rakentamassa tulevaisuuden kotihoitoa – ja se, jos jokin, tuntuu palkitsevalta. On hienoa päästä seuraamaan tällaiselta näköalapaikalta terveysteknologioiden kehittymistä ja alan edistymistä.

Millainen Evondos on työpaikkana?

Evondos on työpaikkana innostava, kannustava ja tukeva työyhteisö täynnä hyviä tyyppejä! Vastuuta saa jo ensimmäisestä päivästä alkaen, ja tsemppaamme toinen toisiamme aina parempiin suorituksiin. Yksi keskeisimmistä toimintaa ohjaavista arvoistamme on ’’Together We Are Strong’’, ja rohkenen väittää sen näkyvän päivittäisessä työssämme.

Terveisiä lukijoille:

On mukavaa huomata, miten kotimainen terveysteknologia kiinnostaa ihmisiä! Meiltä on tulossa hienoja juttuja, eli pysykäähän kuulolla! Kannattaa myös laittaa Evondos seurantaan sosiaalisen median puolella tai tilata uutiskirjeemme.
 

Jaa artikkeli