Ohita navigaatio

Esittelyssä: Digital Learning Solutions Specialist Tatu Savonvirta

Uratarinoita | 09.12.2020

Tatu Savonvirta toimii Evondosilla Digital Learning Solutions Specialist -tehtävässä. Hänen monipuoliseen työnkuvaansa kuuluu muun muassa Evondosin verkko-oppimisalustoista vastaaminen. Tatuun ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa. 

Kuka olet ja mitä teet Evondosilla?

Nimeni on Savonvirran Tatu ja toimin Evondosilla verkko-oppimisalustojen asiantuntijana – virallisena tittelinäni taitaa olla Digital Learning Solutions Specialist. 

Työnteon ohella opiskelen hyvinvointiteknologiaa Jyväskylän yliopistossa.  Opinnoissani olen aika loppusuoralla, niin sanotusti ’’gradua vaille valmis’’. Kun olen gradun saanut kansiin, palaan töihin täydellä teholla! 

Miten päädyit Evondosille?

Evondosille päädyin vuoden 2018 alussa. Opiskelin silloin Turun ammattikorkeakoulussa terveysteknologiaa ja tarvitsin opintoihin liittyvän harjoittelupaikan. Tutkiskelin aikani alan toimijoita ja törmäsin Evondosiin, joka vaikutti kiinnostavalta työpaikalta! Otinkin heti yhteyttä, ja pääsin yritykseen harjoitteluun Customer Care -tiimiin.

Harjoittelun aikana sain kokeilla monipuolisesti eri työtehtäviä ja olen päässytkin näkemään, mitä kaikkea Customer Care -tiimi puuhastelee. Kesällä 2018 valmistuin insinööriksi saatuani opinnäytetyöni valmiiksi, joka käsitteli Evondosin sähköistä oppimisympäristöä. Tämän jälkeen opiskeluhammasta alkoikin vielä kolottamaan, ja päädyin Jyväskylään tekemään maisterivaiheen opintoja, joita nyt viimeistelen. 

Tammikuussa 2019 siirryin myös tekemään asiantuntijatehtäviä, vastuualueenani Evondosin verkko-oppimisympäristöt. Vastaan siis sekä ulkoisesta oppimisalustasta että yrityksen sisäisistä verkkokursseista.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Työskentelen asiakastiimissä, joten työtehtäviini kuuluu esimerkiksi tekninen tuki. Vastaan asiakaspuheluihin ja autan asiakkaita erilaisissa tukipyynnöissä. Tämän lisäksi työtehtäviini kuuluu koulutusten pitäminen asiakkaillemme palvelun käyttöön liittyen.

Työni pääpaino on kuitenkin Evondosin verkko-oppimisympäristöissä, niiden ylläpidossa ja kehittämisessä. Tuotamme yhteistyössä muiden Evondosin asiantuntijoiden kanssa laadukkaita koulutuksia sekä sisäisesti työntekijöillemme että asiakkaillemme.

Mikä on työssäsi parasta?

Parasta on työn monipuolisuus! Pääsen tekemään laajalla skaalalla erilaisia työtehtäviä – yhtenä päivänä työskentelen oppimisympäristön parissa toimistolla ja toisena päivänä koulutan asiakkaita ympäri Suomea. Nautin, kun työ tarjoaa vaihtelua.

Toinen mainittava asia on se, että uuden teknologian kanssa työskentely on todella antoisaa! Pystymme joka päivä tekemään asioita vähän tehokkaammin ja paremmin, ja se on mielettömän hienoa!

Millainen Evondos on työpaikkana?

Evondos on työnantajana reilu ja joustava esimerkiksi opintojen suhteen. On ollut helppoa tehdä osa-aikaisesti töitä koulun ohella ja saanut työstä hyvää vastapainoa koulun tarjoamalle teorialle.
Olen saanut työssäni vastuuta kontolleni, ja se on kannustanut ja haastanut kehittymään omassa työssäni. Siinä työnantajalla on ollut iso rooli. 

Evondosilla on myös kannustava, tukeva ja mukava työyhteisö, jossa on helppo tehdä töitä. Erityisesti Customer Care -tiimin porukka on vailla vertaansa!

Terveisiä lukijoille:

Näin poikkeuksellisina aikoina digitaalisten ratkaisujen merkitys on kasvanut entisestään ja on hienoa olla mukana tarjoamassa tähän ratkaisuja! Tutustukaa verkko-oppimisympäristöömme ja mikäli siihen liittyen tulee kysyttävää tai ideoita, niin olkaa yhteydessä.

Pysykää terveinä ja turvassa! 

Jaa artikkeli