Ohita navigaatio

Esittelyssä: Asiakasprojektipäällikkö Outi Koivumäki

Uratarinoita | 29.09.2020

Evondosilla asiakasprojektipäällikkönä työskentelevä Outi Koivumäki on monelle Evondosin palvelua käyttävälle tuttu kasvo, sillä Outi on viiden Evondosilla vietetyn vuotensa aikana tavannut lukuisia asiakasorganisaatioita ympäri Suomen. Outiin pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa, jossa hän kertoo työstään Evondosilla.

Kuka olet ja mitä teet Evondosilla?

Nimeni on Outi Koivumäki ja toimin Evondosilla asiakasprojektipäällikkönä. Olen ollut talossa hieman yli viisi vuotta ja hauskana faktana kerrottakoon sen, että olin Evondosin ensimmäinen asiakasprojektipäällikkö. Nyt meitä on muitakin, ja on ollut hienoa nähdä yrityksen kehittyvän vuosien varrella!

Miten päädyit Evondosille?

Rakkaudesta lajiin – olen työskennellyt projektipäällikkönä, hankesuunnittelijana ja henkilöstön kehitystehtävissä ja jatko-opintoni tein kotihoidon alalta. Opiskelin sosiaali- ja terveysalan kehittämistä ja johtamista YAMK-tutkintona. Opinnäytetyöni käsitteli ikääntyneen palveluntarpeen arviointia kotihoidossa. Olen myös ollut mukana erilaisissa hyvinvointiteknologiaprojekteissa työskennellessäni Turun ammattikorkeakoulussa.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Asiakasprojektipäällikkönä vastaan Evondos-palvelun käyttöönotosta asiakasorganisaatioissamme. Tuen asiakkaita käyttöönottoprojektissa, ohjeistan ja koulutan sekä varmistan, että prosessi on mahdollisimman sujuva.

Tässä työssä ei ole tyypillistä työpäivää – päivät kuluvat vaihtelevasti, kun olen yhteydessä sekä uusien, Evondos-palvelua käyttöönottavien, asiakkaiden kanssa että palvelua jo käyttävien organisaatioiden kanssa. Jokaisen asiakkaan kanssa suunnitellaan käyttöönotto yksilöllisesti juuri sen organisaation tarpeiden mukaan. Erittäin monipuolista työtä!

Mikä on työssäsi parasta?

Työssäni parasta ovat ehdottomasti asiakkaat, heidän innostuksensa ja onnistumisen kokemukset – se, kun huomaa, miten ihmiset innostuvat meidän palvelustamme ja oppivat käyttämään sitä! Se tuntuu todella merkitykselliseltä. Meillä on todella ihania asiakkaita, ja he ovatkin tämän työn suola.

Terveisiä uutiskirjeen lukijoille:

Viekää asioita rohkeasti eteenpäin. Me ollaan täällä teitä varten, eli olkaa matalalla kynnyksellä yhteydessä! Me asiakasprojektipäälliköt autetaan käyttöönotossa ja tukemme palvelee ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä.

Jaa artikkeli