Ohita navigaatio

Esittelyssä: Asiakasprojektipäällikkö Eetu Tanninen

Uratarinoita | 17.06.2021

Eetu Tanninen aloitti Evondosilla harjoittelijana ja työskentelee nykyään asiakasprojektipäällikkönä. Eetun työnkuvaan kuuluu mm. asiakasorganisaatioiden koulutuksien järjestäminen, käyttöönotoissa avustaminen sekä erinäisisten tukipyyntöjen hoitaminen. Eetuun ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Kuka olet ja mitä teet Evondosilla?

Nimeni on Eetu Tanninen ja olen yksi Evondosin asiakasprojektipäälliköistä. Tavoitteenani on varmistaa asiakkaiden kanssa palvelumme onnistunut käyttöönotto ja sujuva käyttökokemus myös pidemmällä tähtäimellä.

Miten (ja milloin) päädyit Evondosille?

Koulutustaustaltani olen liiketalouden tradenomi. Opintojeni aikana suoritin myös puolivuotisen vaihto-opiskelun Saksan Regensburgissa 2016. Vaihto-opiskelujeni aikana minä ja ystäväni Joonas Valkonen huomasimme Itävallan Alpeilla laskettelun lomassa mielenkiintoisen harjoittelupaikan auenneen Evondosilla.

Kokemusta lääkeautomaateista minulla ei ollut, vaan taustaltani tulen suoraan sukunimeäni kantavasta kotileipomosta. Päätimme kuitenkin yhdessä hakea harjoittelupaikkaa ja päädyimmekin käytännössä suoraan vaihdon jälkeen aloittamaan Joonaksen kanssa Evondosin harjoittelijoina maaliskuussa 2017.


Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Nykyisessä tehtävässäni asiakasprojektipäällikkönä - johon päädyin harjoitteluni jälkeen - vastaan asiakasorganisaatioiden koulutuksista, käyttöönotoista, erinäisistä tukipyynnöistä sekä erittäin kömpelöstä huumorista. Käytännössä asiakasprojektien kokonaisuuksien hallinta yhteistyössä asiakkaiden kanssa on ydintehtäväni.

Työhöni kuuluu myös paljon matkustelua ympäri Suomea, mikä näin koronan myötä on muuttunut toistaiseksi pääosin etäpalavereihin ja -koulutuksiin. Tämän poikkeavan tilanteen aikana on ollut hienoa huomata miten hyvin eri organisaatiot, Evondos mukaan lukien, ovat sopeutuneet hoitamaan työnsä menestyksekkäästi etätyökaluja käyttäen.


Mikä on työssäsi parasta?

Tähän sopii hieman lyhyempi vastaus: Parasta työssäni on ehdottomasti päästä asiakasorganisaatioiden kanssa yhdessä asettamiimme tavoitteisiin sekä kuulla palvelua käyttäviltä asiakkailta, miten lääkeautomaatti on oikeasti parantanut heidän elämänlaatuaan ja sujuvoittanut arkea.


Millainen Evondos on työpaikkana?

Evondos on työpaikkana todella reilu ja työntekijöilleen sopivasti vastuuta antava taho. Kukaan ei kurkistele päivittäin olkapääni yli, vaan minuun oikeasti luotetaan ja pystyn myös vaikuttamaan isompaankin kuvaan. Nopeasti kasvavalla yrityksellä on toki jatkuva muutos päällä, mutta tässäkään suhteessa työntekijöiltä ei vaadita mahdottomuuksia ja kollegoilta voi aina pyytää tarvittaessa apua.

Yrityksenä Evondos sopii kaikille työntekijöille, joilla on kunnianhimoa sekä halua olla mukana viemässä suomalaista osaamista myös maailmalle.


Terveisiä lukijoille:

Mikäli olet itsekin kiinnostunut terveysteknologia-alalla työskentelystä, niin suosittelen rohkeasti hakemaan avoimia paikkojamme! En olisi itsekään voinut kuvitella runebergintorttuja myydessäni päätyväni Evondosille töihin, mutta niin se tulevaisuus vain välillä yllättää.
 

Jaa artikkeli