Ohita navigaatio

Esittelyssä: Aluemyyntipäällikkö Satu Kellander

Uratarinoita | 18.01.2021

Satu Kellander aloitti Evondosilla aluemyyntipäällikkönä lokakuussa 2020. Sadun reitti Evondosille ei ole perinteisimmästä päästä – yritys oli nimittäin tuttu jo parin vuoden takaa. Satu päätyi takaisin Evondosille mutkattoman ja mukavan työyhteisön sekä työn merkityksellisyyden vuoksi. Satuun ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Kuka olet ja mitä teet Evondosilla?

Nimeni on Satu Kellander, koulutukseltani olen sairaanhoitaja sekä liiketalouden YAMK tradenomi x2. Asun Pirkanmaalla Ikaalisissa perheeni kanssa. Perheeseeni kuuluu kolme lasta, joista muut ovat jo lentäneet pois pesästä, paitsi 10-vuotiais nuorimmainen, joka asuu kotona. Olen myös isoäiti, lapsenlapseni on vuoden ikäinen. 

Vapaa-ajalla pidän liikunnasta, itseni kehittämisestä ja uuden opettelusta. Pianonsoitto on uusin harrastukseni, josta olen kovin innostunut!

Työskentelen Evondosilla aluemyyntipäällikkönä, alueenani Länsi- ja Keski-Suomi.  

Miten päädyit Evondosille?

Evondos oli tuttu jo muutaman vuoden takaa, kun työskentelin yrityksessä.  Tässä välissä käväisin kuitenkin muualla, kunnes paikka myyjälle avautui ja aika paluulle oli otollinen. Olikin tosi mukavaa palata yritykseen, jonka jo tavallaan tunsi, mutta jossa oli tapahtunut valtavasti kasvua ja positiivista muutosta – draivimme on moninkertaistunut ja olemme saaneet paljon uusia asiakkuuksia. 

Erityiset syyt paluulleni antoi Evondosin mahtava työyhteisö ja mukavat työkaverit, joiden kanssa on kiva tehdä töitä. Tämän lisäksi minua ohjaa vahvasti työn merkityksellisyys, ja se, että pystyn työssäni auttamaan asiakkaitamme.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Myyn ja markkinoin Evondosin lääkeannostelupalvelua. Olen asiakkaideni yhteyshenkilö ja teen kaikkeni, että asiakas on tyytyväinen. Tyypillisiin työtehtäviini kuuluu asiakkaiden auttaminen heidän haasteissaan; tämä voi tarkoittaa kotihoidon asiakkaan lääkehoidon turvaamista tai esimerkiksi henkilöstö- ja resurssipulan helpottamista tarjoamallamme teknologialla.

Työssäni olen asiakkaan aktiivinen kumppani – autan ratkomaan ongelmia sekä ottamaan palvelustamme parhaan hyödyn irti. Tuen muutoksessa ja uusien toimintamallien käyttöönotossa. 

Työtehtäviäni kuvailisin kahdella sanalla: auttaminen ja tukeminen – meidän kanssa asiakas ei jää yksin. 

Mikä on työssäsi parasta?

Mitä enemmän saan olla asiakkaiden kanssa tekemisissä, sitä onnellisempi olen. Työssäni ehdottomasti parhaita hetkiä ovat ne, kun huomaa, että asiakas onnistuu ja asiakas saa niitä toivottuja hyötyjä meidän palvelustamme. 

Kotimaisen terveysteknologian kanssa työskentely on mieletön juttu! Työni on innovatiivista ja jatkuvasti kehittyvää, ja siksi niin mielenkiintoista. 

Mainitsemisen arvoinen asia on myös mahtavat työkaverit ja se draivi, jolla teemme töitä! 

Millainen Evondos on työpaikkana?

Evondos on työpaikkana positiivinen; meillä on täällä mielettömän hyvä porukka! Työkavereita on Pohjoismaissa jo yli sata. 

Asiakas on oikeasti kaiken toimintamme keskiössä. Asiakasta kuunnellaan ja asiakas on aktiivisesti mukana kaikessa kehitystoiminnassa – se ei ole pelkkää sanahelinää.

Terveisiä lukijoille:

Haluamme olla sinun kumppanisi kotihoidon asiakkaan turvallisen lääkehoidon toteuttamisessa ja henkilöstön resurssipulan helpottamisessa. Ota rohkeasti yhteyttä! 

Soita 050-4489847 tai meilaa satu.kellander@evondos.com

Me autamme sinua mielellämme!

Jaa artikkeli