Ohita navigaatio

Referenssit

Evondos-palvelu on käytössä lähes 200 kotihoitoa tarjoavassa organisaatiossa Pohjoismaissa. Suomessa palvelua hyödynnetään yli 50 organisaatiossa, yleensä kunnassa tai kuntayhtymässä.

Keräämme asiakkailtamme jatkuvasti kokemuksia ja jaamme heiltä saamiamme vinkkejä, huomioita ja havaintoja hyödyksi muille asiakkaillemme. Niistä kerromme myös viisi kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessämme.

Kokemuksia käyttöönottoprojekteista

Robotin vieminen kotihoidon asiakkaille lääkkeenoton tueksi herättää monenlaisia tunteita ja tarinoita. Niistä muutamia alla asiakkaidemme kertomina.

Hämeenkyrössä lähdettin rohkeasti liikkeelle

Hämeenkyrössä Evondos-palvelu on vähentänyt lääkkeenjakoon keskittyneiden käyntien tarvetta ja tasanneet aamun ja illan ruuhkahuippuja. Hoitotyötä on voitu suunnitella joustavasti. Vanhustyön johtaja Sirpa Hiltunen on havainnut myös, että säännöllisesti otetut lääkkeet ovat näkyneet vähentyneenä sosiaali- ja terveyspalveluiden tarpeena.

Evondos-palvelun hyödyt ovat nähtävissä Hämeenkyrössä. Lääkeannostelurobotti on tuonut hyötyjä.

Lue lisää

Lohjalla ollaan tyytyväisiä palveluun

Lohjalla Evondos-palvelun käyttöönotto on sujunut hyvin. Niin hoitajat kuin asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä palveluun ja sen tuomiin helpotuksiin arjessa. Kotihoidon aluevastaava Lea Loukkalahti kertoo, että  teknologian tuoma apu on enemmän kuin tervetullutta.

Evondos-palvelun käyttöönotto on sujunut Lohjalla hyvin. Pilotoinnista on siirrytty toteutukseen.

Lue lisää

Muutoksen johtaminen

Muutos ei tapahdu, se aikaansaadaan. Muutoksen takana on usein vahva, sitoutunut tekijä, joka saa muun organisaation mukaan. Muutoksen ajureita voi olla monenlaisia, niin kuin muutostarinoitakin. Alla muutamia.

Tulevaisuuden terveydenhuolto Helsingissä

Helsingissä ei kokeilla uusia palveluita kevein perustein, vaan teknologisen ratkaisun pitää olla toimiva ja tuottaa aidosti hyötyä niin henkilöstölle kuin asiakkaille. Evondos-palvelun tuoma hyöty kaupungille on ollut selvä, Tuomas Rantala Palvelukeskus Helsingistä kertoo.

Helsinki varautuu tulevaan terveysteknologialla

Lue lisää

Laitila

Terveysteknologia nähdään Laitilassa välttämättömänä osana tulevaisuutta ja kaupunki haluaa olla edelläkävijä uusien teknologioiden ja toimintatapojen käyttöönottamisessa. Evondos-palvelun avulla kohennetaan lääketurvallisuutta ja annetaan aikaa potilastyölle.

Laitilna kokemuksia Evondos-palvelusta. Terveysteknologialla lisää apuvoimaa hoitotyöhön

Lue lisää

Verkko-oppimisympäristö käytön tueksi

Evondos-palvelun käytön tueksi on avattu ajasta ja paikasta riippumaton verkko-oppimisympäristö. Haluamme tarjota joustavan tavan perehtyä palveluumme ja kerrata vaikkapa laitteen täyttöä. Verkkokursseja testanneet asiakkaamme kertovat kokemuksiaan.

Osana Evondos-palvelua tarjotaan nyt verkko-oppimisympäristö hoitajien tueksi

Lue lisää