Ohita navigaatio

Referenssit

Evondos-palvelu on käytössä lähes 200 kotihoitoa tarjoavassa organisaatiossa Pohjoismaissa. Suomessa palvelua hyödynnetään yli 50 organisaatiossa, yleensä kunnassa tai kuntayhtymässä.

Keräämme asiakkailtamme jatkuvasti kokemuksia ja jaamme heiltä saamiamme vinkkejä, huomioita ja havaintoja hyödyksi muille asiakkaillemme. Niistä kerromme myös viisi kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessämme.

Kokemuksia käyttöönottoprojekteista

Robotin vieminen kotihoidon asiakkaille lääkkeenoton tueksi herättää monenlaisia tunteita ja tarinoita. Niistä muutamia alla asiakkaidemme kertomina.

Hämeenkyrössä lähdettin rohkeasti liikkeelle

Hämeenkyrössä Evondos-palvelu on vähentänyt lääkkeenjakoon keskittyneiden käyntien tarvetta ja tasanneet aamun ja illan ruuhkahuippuja. Hoitotyötä on voitu suunnitella joustavasti. Vanhustyön johtaja Sirpa Hiltunen on havainnut myös, että säännöllisesti otetut lääkkeet ovat näkyneet vähentyneenä sosiaali- ja terveyspalveluiden tarpeena.

Lue lisää

Lohjalla ollaan tyytyväisiä palveluun

Lohjalla Evondos-palvelun käyttöönotto on sujunut hyvin. Niin hoitajat kuin asiakkaatkin ovat olleet tyytyväisiä palveluun ja sen tuomiin helpotuksiin arjessa. Kotihoidon aluevastaavan Lea Loukkalahden mukaan teknologian tuoma apu on enemmän kuin tervetullutta.

Lue lisää

Muutoksen johtaminen

Muutos ei tapahdu, se aikaansaadaan. Muutoksen takana on usein vahva, sitoutunut tekijä, joka saa muun organisaation mukaan. Muutoksen ajureita voi olla monenlaisia, niin kuin muutostarinoitakin. Alla muutamia.

Laitila

Terveysteknologia nähdään Laitilassa välttämättömänä osana tulevaisuutta ja kaupunki haluaa olla edelläkävijä uusien teknologioiden ja toimintatapojen käyttöönottamisessa. Evondos-palvelun avulla kohennetaan lääketurvallisuutta ja annetaan aikaa potilastyölle.

Lue lisää