Ohita navigaatio

Referenssit

Evondos-palvelu on käytössä lähes 200 kotihoitoa tarjoavassa organisaatiossa Pohjoismaissa. Suomessa palvelua hyödynnetään yli 50 organisaatiossa, yleensä kunnassa tai kuntayhtymässä.

Keräämme asiakkailtamme jatkuvasti kokemuksia ja jaamme heiltä saamiamme vinkkejä, huomioita ja havaintoja hyödyksi muille asiakkaillemme. Niistä kerromme myös viisi kertaa vuodessa ilmestyvässä uutiskirjeessämme.

Kokemuksia käyttöönotosta

Evondos-palvelun tuominen lääkehoidon tueksi kotihoitoon herättää monenlaisia tunteita ja tarinoita.

Tästä voit lukea mitä palvelun käyttäjät ja hoito-organisaatio ajattelevat palvelusta ja sen käyttöönotosta. He jakavat myös vinkkejä ja parhaita käytäntöjä omasta organisaatiostaan.

Evondos-palvelun käyttöönotto herättää monenlaisia tunteita ja luo tarinoita.

Lue lisää

Todistettua toimivuutta

Evondos-palvelu tuo todistetusti niin taloudellisia kuin lääkehoidon laadullisia hyötyjä. Palvelun avulla pystytään mm. parantamaan lääkehoidon laatua, sekä keventämään hoitohenkilökunnan työkurmaa purkamalla ruuhkahuippuja.

Täältä löydät asiakkaidemme ja tutkimuslaitosten tekemiä tutkimuksia, jotka pureutuvat Evondos-palvelun tuomiin hyötyihin.

Evondos-palvelu tuo todistettavasti hyötyjä. Erilaiset tutkimukset ovat osoittaneet mm. lääkehoidon laadun parantuneen ja ruuhkahuippujen helpottuneen palvelun käyttöönoton myötä

Lue lisää

Modernit työkalut

Evondos haluaa tuottaa moderneja työkaluja asiakkaidemme arjen helpottamiseksi. Työkalumme ovat suunniteltu auttamaan hoitohenkilökuntaan palvelun käyttöönotossa ja tukemaan heitä muutoksessa.

Täältä pääset lukemaan asiakkaidemme kokemuksia tarjoamistamme työkaluista.

Modernit työkalut apuna Evondosin käyttöönotossa. Tarjoamme asiakkaillemma uusia työkaluja tukemaan heitä käyttöönotossa.

Lue lisää