Ohita navigaatio

Meistä

Evondos on Pohjoismaiden johtava automaattisten lääkeannostelupalveluiden tarjoaja. Evondoksen 
ainutlaatuinen lääkeannostelupalvelu tarjoaa ammattimaisille kotihoito-organisaatioille merkittäviä 
laatu- ja kustannushyötyjä. Palvelu varmistaa, että kotihoidon asiakkaat saavat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan ja oikeana annoksena automaattisesti, mikä parantaa lääkehoidon laatua ja tukee itsenäistä elämää kotona. Teknologiaan perustuva palvelu koostuu henkilön kotiin vietävästä lääkeannostelurobotista, etähallintajärjestelmästä ja lukuisista palveluelementeistä.

Evondos-palvelu on käytössä yli 200 asiakasorganisaatiossa Pohjoismaissa. Evondos työllistää yhteensä yli 200 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yrityksen pääkonttori ja tuotantotilat sijaitsevat Salossa.

Evondosille on myönnettiin Great Place to Work sertifikaatti vuonna 2021. Sertifiointi on kansallisesti ja maailmanlaajuisesti tunnettu tunnustus yritysten hyvästä työntekijäkokemuksesta. Aiemmin Financial Times noteerasi Evondosin Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalle.  Evondos on nimettiin vuoden 2021 listassa Euroopan 211. nopeimmin kasvavaksi yritykseksi. Evondos sijoittui neljänneksi suomalaiseksi yritykseksi listalle ja alansa kategoriassa (Pharmaceuticals) toiseksi.