Ohita navigaatio

Great Place to Work - sertifikaatti Evondosille

Tiedotteet | 16.09.2021

Henkilöstö arvioi Evondosin hyväksi työpaikaksi kansainvälisesti tunnetussa Great Place to Work® henkilöstötutkimuksessa. Erityisesti henkilöstö painotti kokemaansta luottamusta ja johtamisen ihmisläheisyyttä.

Tyytyväisiä asiakkaita ja parempaa elämänlaatua – Evondos Tampereen kotihoidossa

Asiakastarinat | 07.09.2021

Tampereella on määrätietoisesti laajennettu Evondosin käyttöä ja nähty selkeämmin palvelun hyötyjä. Tampereen kotihoito on pitkäaikainen Evondos®-palvelun asiakas: sitä on käytetty hoitotyön apuna ensimmäisen kerran jo vuonna 2015. Tampereen kotihoidossa sairaanhoitajana työskentelevä Petteri Pajunen ja samassa organisaatiossa terveydenhoitajana toimiva Marjukka Lehtonen kommentoivat hoidettavien määrän ja hoitajapulan olevan kotihoidon haasteista merkittävimpiä, vaikka heidän omalla alueellaan tilanne onkin melko hyvä. 

Tulevaisuutta tekemässä

Blogi | Mika Apell | 07.09.2021

10 miljoonaa lääkepussia annettu, aivan uskomaton etappi. Kiitos mahtaville asiakkaillemme, kiitos meidän upealle tiimille ja kiitos kaikille Evondosin matkassa olleille, että olemme tässä tänään! On tärkeää, että tekemisessä on vahva yhteinen usko ja visio – sydän mukana. Se on ollut aina mukananne yhdessä tekemisen riemussa mutta myös takaraivossa voittamattomilta tuntuneissa haasteissa.

300 000 säästettyä työpäivää – kymmenen miljoonaa Evondosin avulla annettua lääkeannosta pohjoismaissa

Blogi, Tiedotteet | 07.09.2021

Yhä useampi kunta on alkanut käyttää lääkeannostelurobotteja parantaakseen kotihoidon laatua ja lääkehoitoa.

Teknologia työkaverina

Blogi | Hannele Komu | 06.09.2021

Hyvinvointia voidaan lisätä mahdollistamalla asumista ja osallisuutta eri ympäristöissä. Teknologialla ja erilaisilla digitaalisilla palveluilla on tässä iso merkitys. Erilaisia teknologisia ja digitaalisia palveluja tarvitaan turvaamaan riittävä avun tarve henkilöstön lisäksi. 

Laadukasta kotihoitoa lääkeannostelurobottien avulla Vaasassa

Asiakastarinat | 22.07.2021

Pohjanlahden rannalla sijaitseva Vaasan kaupunki on valtakunnallinen edelläkävijä kotona asumisen palveluissa sekä niiden turvaamisessa. Vaasassa kotihoidon johtajana toimivan Paula Olinin mukaan laadukasta kotihoitoa pidetään yllä modernilla lääkerobotiikalla