Ohita navigaatio

”Kunnilta löytyy kyllä ketteryyttä”, sanoo Kuntaliiton Anna Haverinen

Uutiskirjeen jutut | 18.06.2020

Saimme Kuntaliiton Ikääntyneiden palveluiden erityisasiantuntija Anna Haveriselta katsauksen digitaalisuuden ja teknologian asemaan kunnissa ennen ja nyt.

Kevätkuulumisia Lohjalta

Uutiskirjeen jutut | 15.06.2020

Kyselimme kevään kuulumisia Lohjan kotihoidon esimieheltä Lea Loukkalahdelta.

Vanhat ohjeet pätevät edelleen Evondos-lääkeannostelurobotin puhdistamisessa

Uutiskirjeen jutut | 13.05.2020

Hyvän hygienian merkitystä ei voi koskaan liikaa korostaa, mutta nyt koronaviruksen aikana siitä käydään jatkuvasti vilkasta keskustelua ja erilaista ohjeistusta tuntuu tulevan moneltakin eri suunnalta. Riittävästä hygieniasta, suojavarusteiden käytöstä ja tarpeellisista desinfiointitoimenpiteistä huolehtiminen korostuu entisestään työskenneltäessä niinkin selkeän riskiryhmän kuin kotihoidon asiakkaiden kanssa.

Helsingissä koronan kiihdyttämä käyttöönotto

Uutiskirjeen jutut | 13.05.2020

Korona-pandemia on vauhdittanut Evondos-palvelun käyttöönottoa Helsingissä. Riskiryhmien suojelemiseksi kotihoidossa on mietitty turvallisia ja toimivia tapoja vähentää kotihoidon käyntejä. Niinpä automaattisen lääkeannostelun käyttöönottoa nopeutettiin ja samalla muutettiin täysin etänä tehtäväksi.

Viestittelytoiminto ja mobiiliapplikaatio avuksi korona-aikana

Uutiskirjeen jutut | 20.04.2020

Kotihoito on kovien paineiden alla näinä aikoina. Asiakkaista, jotka kaikki kuuluvat riskiryhmiin usein useammallakin tavalla, pitää huolehtia, mutta samalla jokainen käynti on iso riski tartunnoille puolin ja toisin. Teknologia tulee onneksi tässäkin avuksi!

Evondos-palveluun perehtyminen onnistuu myös etänä

Uutiskirjeen jutut | 09.04.2020

Etäpalvelujen käyttö lisääntyy koko ajan ja nyt koronan aikaan monet yritykset ovat ottaneet oikean ”etäloikan” uusien palvelujen kehittelyssä. Me Evondosilla olemme jo pidempään käyttäneet myös verkko-oppimista palveluumme tutustumisen ja kertaamisen tukena sekä nyt toteuttaneet myös käyttöönottokoulutuksia etäyhteyden avulla.