Ohita navigaatio

Alku aina hankala

Uutiskirjeen jutut | 15.10.2019

Evondosin takana on pikkupojan kokemus. Pieni Mika ei ollut tyytyväinen, kun kotihoitaja jakoi lääkkeitä mummin lääkedosettiin eikä keskittyessään tarkkuutta vaativaan työhön voinut vastata mummin kysymyksiin.

Terveysteknologia kilpailutettava huolella: Referensseillä vähennetään riskiä

Uutiskirjeen jutut | 15.10.2019

Referenssivaatimuksia käytetään ja on käytetty tarjouskilpailuissa usein. Niillä on selvä tarkoituksensa: vähentää kilpailutukseen liittyvää riskiä.

Raisoftista on apua moneen, myös oikeanlaisen Evondos-asiakkaan löytämiseen

Uutiskirjeen jutut | 29.03.2019

Moni hoivaorganisaatio sekä julkisella että yksityisellä puolella joko jo käyttää tai ainakin harkitsee RAIn hyödyntämistä omassa toiminnassaan. Saimme Raisoftin johtavan asiantuntijan Mervi Kivistön avaamaan meille vähän Raisoftin ja RAIsoftan perusolemusta.

Evondos-palvelu kaikille, joille palvelu sopii

Uutiskirjeen jutut | 11.11.2018

“Viuhunahan täällä käy”, kuvaa kehittämiskoordinaattori Sirpa Saarela Oulun kotihoidon tilaa. Kaupunki on käynnistämässä Evondos-palvelun laajan käyttöönoton kotihoidon asiakkaille yhtaikaa sähköisen ovenavauksen kanssa. “Yhtaikainen ajoitus oli vähän sattumaakin, mutta meillä on vankka halu päästä terveysteknologian kanssa eteenpäin, piloteista käytäntöön. Ei näitä hankkeita voi jäädä enää odottamaan, että ensin tämä, sitten tuo ja näiden jälkeen ne muut. Näitä on nyt vaan vietävä nopeasti kentälle ja käyttöön, käsiparit eivät enää yksin riitä.”

Piippolan muori muistaa ottaa nyt lääkkeensä

Uutiskirjeen jutut | 09.11.2018

Siikalatvassa Piippolan tiimissä viestitoiminnolla varmistetaan muistisairaan asiakkaan iltalääkkeen ottaminen vielä etukäteen ohjelmoidulla viestillä. Homma pelaa nyt oikein hyvin, kertoo juuri asiakaskäynniltä toimistolle palannut tiimivastaava, sairaanhoitaja Eira Kemppainen. “Meidän Piippolan muorimme tuppasi unohtamaan lääkeannostelurobotista ottamansa iltalääkkeen pöydälle ajatellen, että ottaa sen tovin kuluttua ja tuota tovia ei sitten kuulunutkaan. Mietimme ongelmaan erilaisia ratkaisuja, kun mieleen putkahti koulutuksessa kerrottu viestitoiminto, jota emme aiemmin olleet käyttäneetkään.”

Mobiilisovellus Evondos-palveluun

Uutiskirjeen jutut | 13.09.2018

Evondos-lääkeannostelupalveluun on liitettävissä mobiilisovellus, jonka voi ladata Google Play- tai Applen App Store -kaupasta. Sovelluksen avulla lääkehoidon tiedot ovat tarkistettavissa joka hetki, helposti, nopeasti ja reaaliaikaisesti. Mobiilisovelluksesta on hoitajien arkeen moninaista hyötyä. Sovelluksen avulla matkapuhelimesta voi tarkastaa toimenpiteitä tarvitsevat hälytykset ja varoitukset.