Ohita navigaatio

Evondos-palveluun perehtyminen onnistuu myös etänä

Uutiskirjeen jutut | 09.04.2020

Etäpalvelujen käyttö lisääntyy koko ajan ja nyt koronan aikaan monet yritykset ovat ottaneet oikean ”etäloikan” uusien palvelujen kehittelyssä. Me Evondosilla olemme jo pidempään käyttäneet myös verkko-oppimista palveluumme tutustumisen ja kertaamisen tukena sekä nyt toteuttaneet myös käyttöönottokoulutuksia etäyhteyden avulla.

Kotihoidon tukena poikkeustilanteessakin

Uutiskirjeen jutut | 06.04.2020

Koronavirus on rantautunut koko Suomeen ja leviää osassa maata jo epidemiana. Käsityksemme mukaan tilanne monien kuntien kotihoidossa on vielä rauhallinen, mutta varautuminen haastavampaan tulevaisuuteen käy kiivaana.

Robottiin eivät taudit vaikuta

Uutiskirjeen jutut | 03.04.2020

Rovaniemen kaupunki on tutustunut Evondos-palvelun vaikuttavuuteen 20 laitteen voimin. Kilpailutus syksyllä 2019 antaa mahdollisuuden lisätä määrän 80 yksikköön. Määrää kasvatetaan rauhallisesti, tosin korona voi nopeuttaa käyttöönottoa.

Ikääntyneiden palveluiden johtaja Jorma Haapanen, Kymsote: Evondos ratkaisuna hoitajapulaan Kymsotessa

Uutiskirjeen jutut | 04.03.2020

Kymenlaakso elää isojen haasteiden keskellä: muuttotappion ohella väestö ikääntyy todella vahvasti. Kahta kuolevaa kohden syntyy vain yksi lapsi. Jotain on tehtävä, Kymenlaaksossa ratkaisuksi perustettiin terveys- ja sairaanhoitopalveluiden kuntayhtymä Kymsote. Kuntayhtymän aikaa on nyt reilu vuosi takana.

Sairaanhoitaja Satu Tolonen, Jukolan tiimi, Hämeenlinna: Evondos-palvelu sopii tosi monelle kotihoidon asiakkaalle

Uutiskirjeen jutut | 04.03.2020

”Ihan ensimmäisinä aloitettiin”, tiiminvetäjä, sairaanhoitaja Satu Tolonen Hämeenlinnan Jukolan tiimistä kertoo. Hämeenlinna oli ensimmäisiä Evondos-palvelua aikoinaan pilotoineita kuntia ja yhteistyö on jatkunut siitä lähtien.

Haastattelu: Integraatioprojektin toteuttaminen

Uutiskirjeen jutut | 03.02.2020

Evondos toteutti yhdessä Tieton kanssa integraatioprojektin Norjassa Lillehammerin kunnassa. Kyseessä oli merkittävä projekti Evondosille, sillä sen johdosta meillä on nyt mahdollista tarjota integraatiorajapinta myös muille asiakkaillemme.