Ohita navigaatio

Esittelyssä: Nordic Marketing Specialist Emilia Hellgren

Uratarinoita | 06.04.2021

Emilia Hellgren työskentelee Evondosilla pohjoismaisen markkinoinnin parissa. Emilian Evondosille toi halu tehdä merkityksellistä työtä nopeasti kehittyvällä terveysteknologia-alalla. Emiliaan ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Aluemyyntipäällikkö Satu Kellander

Uratarinoita | 18.01.2021

Satu Kellander aloitti Evondosilla aluemyyntipäällikkönä lokakuussa 2020. Sadun reitti Evondosille ei ole perinteisimmästä päästä – yritys oli nimittäin tuttu jo parin vuoden takaa. Satu päätyi takaisin Evondosille mutkattoman ja mukavan työyhteisön sekä työn merkityksellisyyden vuoksi. Satuun ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Digital Learning Solutions Specialist Tatu Savonvirta

Uratarinoita | 09.12.2020

Tatu Savonvirta toimii Evondosilla Digital Learning Solutions Specialist -tehtävässä. Hänen monipuoliseen työnkuvaansa kuuluu muun muassa Evondosin verkko-oppimisalustoista vastaaminen. Tatuun ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Quality & Compliance Manager Ville Haavisto

Uratarinoita | 27.11.2020

Ville Haavisto on työskennellyt Evondosilla vuodesta 2015 ja toiminut useissakin eri tehtävissä. Tällä hetkellä Ville työskentelee Quality & Compliance Manager -tehtävässä, vastaten yrityksen laatu- ja vaatimustenmukaisuusasioista. Villeen ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Tuotannon projektipäällikkö Tarja Hämäläinen

Uratarinoita | 29.10.2020

Tarja Hämäläinen aloitti tuotannon projektipäällikönä Evondosilla elokuun 2020 alussa ja on kuluneiden kuukausien aikana päässyt vetämään mielenkiintoisia kehitysprojekteja. Tarja esittäytyy ja kertoo työstään oheisessa haastattelussa.