Ohita navigaatio

Esittelyssä: Digital Learning Solutions Specialist Tatu Savonvirta

Blogi, Uratarinoita | 09.12.2020

Tatu Savonvirta toimii Evondosilla Digital Learning Solutions Specialist -tehtävässä. Hänen monipuoliseen työnkuvaansa kuuluu muun muassa Evondosin verkko-oppimisalustoista vastaaminen. Tatuun ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Quality & Compliance Manager Ville Haavisto

Uratarinoita | 27.11.2020

Ville Haavisto on työskennellyt Evondosilla vuodesta 2015 ja toiminut useissakin eri tehtävissä. Tällä hetkellä Ville työskentelee Quality & Compliance Manager -tehtävässä, vastaten yrityksen laatu- ja vaatimustenmukaisuusasioista. Villeen ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Tuotannon projektipäällikkö Tarja Hämäläinen

Uratarinoita | 29.10.2020

Tarja Hämäläinen aloitti tuotannon projektipäällikönä Evondosilla elokuun 2020 alussa ja on kuluneiden kuukausien aikana päässyt vetämään mielenkiintoisia kehitysprojekteja. Tarja esittäytyy ja kertoo työstään oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Asiakasprojektipäällikkö Outi Koivumäki

Uratarinoita | 29.09.2020

Evondosilla asiakasprojektipäällikkönä työskentelevä Outi Koivumäki on monelle Evondosin palvelua käyttävälle tuttu kasvo, sillä Outi on viiden Evondosilla vietetyn vuotensa aikana tavannut lukuisia asiakasorganisaatioita ympäri Suomen.