Ohita navigaatio

Esittelyssä: Customer Care -tiimin Lotta Koivumäki

Uratarinoita | 02.06.2021

Lotta Koivumäki liittyi Evondos-tiimiin huhtikuussa, kun hän aloitti työt Customer Care -tiimissä. Lue oheisesta haastattelusta, miltä uuden työn aloittaminen etätyöaikana tuntui ja miten ensimmäiset kuukaudet ovat sujuneet!

Esittelyssä: Quality Engineer Sanna Lindholm

Uratarinoita | 19.05.2021

Sanna Lindholm työskentelee Evondosilla laatuinsinöörin roolissa. Sanna viihtyy kansainvälisessä työympäristössä ja pitää siitä, että työ tuntuu merkitykselliseltä. Sannaan ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Nordic Marketing Specialist Emilia Hellgren

Uratarinoita | 06.04.2021

Emilia Hellgren työskentelee Evondosilla pohjoismaisen markkinoinnin parissa. Emilian Evondosille toi halu tehdä merkityksellistä työtä nopeasti kehittyvällä terveysteknologia-alalla. Emiliaan ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Aluemyyntipäällikkö Satu Kellander

Uratarinoita | 18.01.2021

Satu Kellander aloitti Evondosilla aluemyyntipäällikkönä lokakuussa 2020. Sadun reitti Evondosille ei ole perinteisimmästä päästä – yritys oli nimittäin tuttu jo parin vuoden takaa. Satu päätyi takaisin Evondosille mutkattoman ja mukavan työyhteisön sekä työn merkityksellisyyden vuoksi. Satuun ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Digital Learning Solutions Specialist Tatu Savonvirta

Uratarinoita | 09.12.2020

Tatu Savonvirta toimii Evondosilla Digital Learning Solutions Specialist -tehtävässä. Hänen monipuoliseen työnkuvaansa kuuluu muun muassa Evondosin verkko-oppimisalustoista vastaaminen. Tatuun ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.