Ohita navigaatio

Vanhat ohjeet pätevät edelleen Evondos-lääkeannostelurobotin puhdistamisessa

Päivitykset ja vinkit | 13.05.2020

Hyvän hygienian merkitystä ei voi koskaan liikaa korostaa, mutta nyt koronaviruksen aikana siitä käydään jatkuvasti vilkasta keskustelua ja erilaista ohjeistusta tuntuu tulevan moneltakin eri suunnalta. Riittävästä hygieniasta, suojavarusteiden käytöstä ja tarpeellisista desinfiointitoimenpiteistä huolehtiminen korostuu entisestään työskenneltäessä niinkin selkeän riskiryhmän kuin kotihoidon asiakkaiden kanssa. Mutta nytkään koronaepidemian jyllätessä ei ole tarvetta muuttaa Evondos-lääkeannostelurobotin puhdistusohjeita sitä vaihdettaessa asiakkaalta toiselle. Samat vanhat hygieniahoitajan tarkistamat ja hyväksymät ohjeet pätevät edelleen.

Evondos-lääkeannostelurobotti puhdistetaan huolellisesti ulkopuolelta puhdistusaineella ja nihkeällä liinalla, ei märällä. Puhdistusaineena voi käyttää alkoholipohjaisia, desinfioivia puhdistusaineita tai mietoa saippualiuosta.

Liuotinpitoisia aineita ei tule käyttää pyyhkimiseen sillä ne pilaavat robotin pinnan. Kaiutinritilän ja lääkekorttikotelon voi irrottaa ja tiskata miedolla pesuaineella kunhan vain ritilän muistaa kuivata ennen sen takaisin asentamista.

Koneen sisäosia ei tarvitse puhdistaa, joten muita toimenpiteitä ei tarvita. Lääkesäiliötä täytettäessä taas riittää, kun toimitaan hyvää käsihygieniaa noudattaen ja oman organisaation antamien ohjeiden mukaan. Evondos-lääkeannostelurobotin puhdistusohjeet löytyvät kirjallisina myös robotin käyttöohjeista.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Evondosin henkilöstömäärä kasvoi yli 20 % vuonna 2020 – rekrytointitarve jatkuu vahvana poikkeusoloista huolimatta

Tiedotteet | 23.11.2020

Vuonna 2007 perustettu Evondos on Pohjoismaiden johtava automaattisten lääkeannostelupalveluiden tarjoaja. Kuluvana, poikkeuksellisena vuonna yhtiö on panostanut toimintansa kehittämiseen rekrytoimalla ennätysmäärän uusia ammattilaisia.

Evondos on kasvun tiellä – tuotantotilat tuplaantuivat tänä vuonna

Tiedotteet | 29.10.2020

Olemme viime vuosina panostaneet kasvuun ja kehitystyöhön. Tämä näkyy muun muassa Salossa sijaitsevien tuotantotilojen laajenemisena. Evondosin tuotantojohtaja Pekka Kytösaho kertoo prosessista tuotantotilojen laajennuksen takana.

Mika Apell nimitetty asiakkuusjohtajaksi (CCO)

Tiedotteet | 29.10.2020

Mika Apell on nimitetty Evondos Group:in asiakkuusjohtajaksi (Chief Customer Officer, CCO) 15.10.2020 alkaen. Mika on aiemmin työskennellyt yhtiössä operatiivisena johtajana ja kuuluu yhtiön perustajiin.