Ohita navigaatio

Toivottuja uudistuksia etähoitojärjestelmään

Päivitykset | 31.08.2020

Syyskuu tuo mukanaan toivottuja uudistuksia Evondosin etähoitojärjestelmään käytettävyyspäivityksen muodossa.

Parannuksia etähoitojärjestelmän käytettävyyteen

Päivitys näkyy etähoitojärjestelmän pääkäyttäjille parannuksina järjestelmän käytettävyydessä. Etähoitojärjestelmä saa päivityksen myötä uusia näkymiä sekä uudistetun käyttöliittymän, joka mukautuu entistä paremmin erikokoisille näytöille.

Parannuksia tulee erityisesti käyttäjähallintaan, sillä päivityksen myötä käyttäjälle on mahdollista luoda useampia rooleja sekä väliaikaisia käyttäjätunnuksia. Myös laitehallinta helpottuu, sillä päivitys tuo mukanaan uuden laitenäkymän ja täten auttaa vapaana olevien laitteiden paikantamisessa. Ilmoitusketjujen hallintaan on tehty uudistuksia, ja muun muassa keskeneräisten ilmoitusketjujen hakemista on helpotettu.

Asiakaslähtöistä kehitystyötä ja jatkuvaa palvelua

Etähoitojärjestelmän päivityksen taustalla ovat olleet asiakasorganisaatioiden uudenlaiset tarpeet.

‘’Evondos on mielenkiintoisessa vaiheessa ja kasvu näkyy asiakkaidemme muuttuvissa tarpeissa. Suuret ja rakenteeltaan monimutkaiset asiakasorganisaatiot tekevät entistä tärkeämmäksi sen, että toimintomme tukevat isoja käyttäjämääriä ja lääkeannostelurobotteja’’, toteaa Evondosin COO Mika Apell.

‘’ Tällaisissa laajamittaisissa käyttöönotoissa etähoitojärjestelmän käytettävyysominaisuudet korostuvat, ja siinä haluammekin olla eturintamassa auttamassa asiakasta’’, Mika toteaa.

Kehitystyö päivityksen taustalla onkin ollut käyttäjälähtöistä – laajasti eri asiakkailtamme saatua palautetta ja kehitystoiveita on huomioitu päivityksessä.

‘’Palautteen avulla olemme tunnistaneet toiveita ja tarpeita, joihin olemme päivityksellä voineet vastata. Haluamme jatkossakin rohkaista asiakkaitamme antamaan palautetta ja kehitysideoita, jotta voimme palvella sekä asiakkaita että hoitajia entistä paremmin myös tulevaisuudessa’’, Mika summaa.

‘’Mikäli käytettävyyspäivitykseen tai Evondosin palveluihin liittyen herää kysyttävää, olettehan yhteydessä nimettyyn asiakasprojektipäällikköönne. Kuulemme mielellämme myös palautetta ja kehitysideoita!’’ Mika vinkkaa.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Panostuksia teknologia- ja tuotekehitykseen: Ville Saarainen aloitti Evondosin teknologiajohtajana

Tiedotteet | Emilia Hellgren | 31.08.2020

Teknologia- ja tuotekehitys on terveysteknologia-alalla ensisijaisen tärkeää ja pyrimme Evondosilla panostamaan siihen, että toimintamme kehittyy jatkuvasti. Osana panostuksiamme teknologioiden ja tuotteidemme kehitykseen, Evondosilla aloitti 10.8.2020 uusi teknologiajohtaja, DI Ville Saarainen.

Terveysteknologiayritys Evondos saa uuden kumppanin Verdanesta vahvistamaan kotihoidon kehitystä Pohjoismaissa

Tiedotteet | Eetu Koski | 07.05.2020

SALO/OSLO – Verdane, Pohjois-Eurooppalaisten kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut sijoittaja, sijoittaa terveysteknologiayritys Evondosiin. Suomalainen Evondos on Pohjoismaiden markkinajohtaja kotihoidon asiakkaille suunnatuissa lääkeannostelupalveluissa. Potilasturvallisuus ja Evondos palvelun luotettavuus mahdollistavat kotihoidon asiakkaalle itsenäisen elämän kotona.

Evondosin asiakastiedote asiakastuesta ja etäkoulutusmahdollisuuksista

Tiedotteet | Leena Manner | 19.03.2020

COVID-19-virus on ajanut maamme poikkeustilaan. Virus on haitallinen ja erittäin vaarallinen ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille. Sen vuoksi hallitus on asettanut merkittäviä, meidän kaikkien elämään vaikuttavia rajoitteita riskiryhmien suojelemiseksi. Me kaikki teemme nyt yhdessä parhaamme suojellaksemme näitä riskiryhmiä.