Ohita navigaatio

Toivottuja uudistuksia etähoitojärjestelmään

Päivitykset ja vinkit | 31.08.2020

Syyskuu tuo mukanaan toivottuja uudistuksia Evondosin etähoitojärjestelmään käytettävyyspäivityksen muodossa.

Parannuksia etähoitojärjestelmän käytettävyyteen

Päivitys näkyy etähoitojärjestelmän pääkäyttäjille parannuksina järjestelmän käytettävyydessä. Etähoitojärjestelmä saa päivityksen myötä uusia näkymiä sekä uudistetun käyttöliittymän, joka mukautuu entistä paremmin erikokoisille näytöille.

Parannuksia tulee erityisesti käyttäjähallintaan, sillä päivityksen myötä käyttäjälle on mahdollista luoda useampia rooleja sekä väliaikaisia käyttäjätunnuksia. Myös laitehallinta helpottuu, sillä päivitys tuo mukanaan uuden laitenäkymän ja täten auttaa vapaana olevien laitteiden paikantamisessa. Ilmoitusketjujen hallintaan on tehty uudistuksia, ja muun muassa keskeneräisten ilmoitusketjujen hakemista on helpotettu.

Asiakaslähtöistä kehitystyötä ja jatkuvaa palvelua

Etähoitojärjestelmän päivityksen taustalla ovat olleet asiakasorganisaatioiden uudenlaiset tarpeet.

‘’Evondos on mielenkiintoisessa vaiheessa ja kasvu näkyy asiakkaidemme muuttuvissa tarpeissa. Suuret ja rakenteeltaan monimutkaiset asiakasorganisaatiot tekevät entistä tärkeämmäksi sen, että toimintomme tukevat isoja käyttäjämääriä ja lääkeannostelurobotteja’’, toteaa Evondosin COO Mika Apell.

‘’Tällaisissa laajamittaisissa käyttöönotoissa etähoitojärjestelmän käytettävyysominaisuudet korostuvat, ja siinä haluammekin olla eturintamassa auttamassa asiakasta’’, Mika toteaa.

Kehitystyö päivityksen taustalla onkin ollut käyttäjälähtöistä – laajasti eri asiakkailtamme saatua palautetta ja kehitystoiveita on huomioitu päivityksessä.

‘’Palautteen avulla olemme tunnistaneet toiveita ja tarpeita, joihin olemme päivityksellä voineet vastata. Haluamme jatkossakin rohkaista asiakkaitamme antamaan palautetta ja kehitysideoita, jotta voimme palvella sekä asiakkaita että hoitajia entistä paremmin myös tulevaisuudessa’’, Mika summaa.

‘’Mikäli käytettävyyspäivitykseen tai Evondosin palveluihin liittyen herää kysyttävää, olettehan yhteydessä nimettyyn asiakasprojektipäällikköönne. Kuulemme mielellämme myös palautetta ja kehitysideoita!’’ Mika vinkkaa.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Evondosin henkilöstömäärä kasvoi yli 20 % vuonna 2020 – rekrytointitarve jatkuu vahvana poikkeusoloista huolimatta

Tiedotteet | 23.11.2020

Vuonna 2007 perustettu Evondos on Pohjoismaiden johtava automaattisten lääkeannostelupalveluiden tarjoaja. Kuluvana, poikkeuksellisena vuonna yhtiö on panostanut toimintansa kehittämiseen rekrytoimalla ennätysmäärän uusia ammattilaisia.

Evondos on kasvun tiellä – tuotantotilat tuplaantuivat tänä vuonna

Tiedotteet | 29.10.2020

Olemme viime vuosina panostaneet kasvuun ja kehitystyöhön. Tämä näkyy muun muassa Salossa sijaitsevien tuotantotilojen laajenemisena. Evondosin tuotantojohtaja Pekka Kytösaho kertoo prosessista tuotantotilojen laajennuksen takana.

Mika Apell nimitetty asiakkuusjohtajaksi (CCO)

Tiedotteet | 29.10.2020

Mika Apell on nimitetty Evondos Group:in asiakkuusjohtajaksi (Chief Customer Officer, CCO) 15.10.2020 alkaen. Mika on aiemmin työskennellyt yhtiössä operatiivisena johtajana ja kuuluu yhtiön perustajiin.