Ohita navigaatio

Toivottuja uudistuksia etähoitojärjestelmään

Päivitykset ja vinkit | 31.08.2020

Syyskuu tuo mukanaan toivottuja uudistuksia Evondosin etähoitojärjestelmään käytettävyyspäivityksen muodossa.

Parannuksia etähoitojärjestelmän käytettävyyteen

Päivitys näkyy etähoitojärjestelmän pääkäyttäjille parannuksina järjestelmän käytettävyydessä. Etähoitojärjestelmä saa päivityksen myötä uusia näkymiä sekä uudistetun käyttöliittymän, joka mukautuu entistä paremmin erikokoisille näytöille.

Parannuksia tulee erityisesti käyttäjähallintaan, sillä päivityksen myötä käyttäjälle on mahdollista luoda useampia rooleja sekä väliaikaisia käyttäjätunnuksia. Myös laitehallinta helpottuu, sillä päivitys tuo mukanaan uuden laitenäkymän ja täten auttaa vapaana olevien laitteiden paikantamisessa. Ilmoitusketjujen hallintaan on tehty uudistuksia, ja muun muassa keskeneräisten ilmoitusketjujen hakemista on helpotettu.

Asiakaslähtöistä kehitystyötä ja jatkuvaa palvelua

Etähoitojärjestelmän päivityksen taustalla ovat olleet asiakasorganisaatioiden uudenlaiset tarpeet.

‘’Evondos on mielenkiintoisessa vaiheessa ja kasvu näkyy asiakkaidemme muuttuvissa tarpeissa. Suuret ja rakenteeltaan monimutkaiset asiakasorganisaatiot tekevät entistä tärkeämmäksi sen, että toimintomme tukevat isoja käyttäjämääriä ja lääkeannostelurobotteja’’, toteaa Evondosin COO Mika Apell.

‘’Tällaisissa laajamittaisissa käyttöönotoissa etähoitojärjestelmän käytettävyysominaisuudet korostuvat, ja siinä haluammekin olla eturintamassa auttamassa asiakasta’’, Mika toteaa.

Kehitystyö päivityksen taustalla onkin ollut käyttäjälähtöistä – laajasti eri asiakkailtamme saatua palautetta ja kehitystoiveita on huomioitu päivityksessä.

‘’Palautteen avulla olemme tunnistaneet toiveita ja tarpeita, joihin olemme päivityksellä voineet vastata. Haluamme jatkossakin rohkaista asiakkaitamme antamaan palautetta ja kehitysideoita, jotta voimme palvella sekä asiakkaita että hoitajia entistä paremmin myös tulevaisuudessa’’, Mika summaa.

‘’Mikäli käytettävyyspäivitykseen tai Evondosin palveluihin liittyen herää kysyttävää, olettehan yhteydessä nimettyyn asiakasprojektipäällikköönne. Kuulemme mielellämme myös palautetta ja kehitysideoita!’’ Mika vinkkaa.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Financial Times: Evondos Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalla

Tiedotteet | 02.03.2021

Maailman johtava talousjulkaisu Financial Times on noteerannut suomalaisen Evondosin Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalle. Financial Times julkaisee vuosittain tutkimusyhtiö Statistan kokoaman FT-1000-listan tuhannesta Euroopan nopeimmin kasvaneesta yrityksestä. 

Evondos tukee Vanhustyön keskusliiton toimintaa iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi

Tiedotteet | Emilia Hellgren | 17.12.2020

Tänä poikkeuksellisena ja haastavana vuonna halusimme Evondosilla ohjata joulumuistamisiin käytetyt varat joululahjoitukseen. Vanhustyön keskusliitto valikoitui Evondosin lahjoituskohteeksi, sillä liitto tekee arvokasta työtä iäkkäiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Evondos mukana luomassa yksilöidympää hoivaa AICCELERATE-tekoälyhankkeessa

Tiedotteet | Emilia Hellgren | 16.12.2020

Evondos osallistuu HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan koordinoimaan AICCELERATE-hankkeeseen. AICCELERATE-hankkeen tavoitteena on koneoppimista hyödyntäen rakentaa sairaalaympäristön erilaisiin tarpeisiin skaalautuva työkalu. Evondos käynnistää hankkeen myötä kehitystyön, jossa Evondos®-palvelua kehitetään Parkinsonin tautia sairastavien asiakkaiden yksilölliseen etähoivaan.