Ohita navigaatio

Päivitykset verkon yli - se on viimein totta!

Blogi, Päivitykset ja vinkit | Mika Apell | 04.03.2020

Vietimme pienen juhlahetken, kun viimeinen lääkeannostelupalvelumme muistitikkupäivitys lähti asiakkaalle. Tästä lähtien päivitykset tehdään verkon yli. Juhlaan on aihetta myös asiakkaillamme, sillä päivitysten lataaminen verkon yli etäpäivityksenä merkitsee vaivattomuutta ja helppoutta. Samalla palvelumme varmuus edelleen kasvaa. Iso, odotettu ja toivottu muutos.

Voi kysyä, että miksi vasta nyt? Olisimme halunneet muistitikuista eroon aikaisemmin. Kaikki odottivat sitä kovasti. Vastaus juontaa juurensa start-up-maailmaan. Aikaa ja rahaa on rajallisesti. Start-up -yritys kamppailee joka päivä selviämisestään. Start-upissa tehdään ne toimet, joihin on varaa ja jotka ovat kasvulle välttämättömiä. Kaikki muu joutuu odottamaan. Niin kävi valitettavasti tässäkin. Iso kiitos kärsivällisille asiakkaillemme.

Kasvun myötä verkon yli tapahtuvista päivityksistä tuli välttämättömyys. On täysin eri asia käydä päivittämässä kymmenen laitetta palvelun käyttöä aloittavassa kunnassa kuin satoja laitteita palvelun laajentuessa. Tämä on nykypäivää. Olemme kasvuyritys. Olemme mukana useissa laajoissa käyttöönotoissa. Etäpäivitys luo sille edellytyksiä ja auttaa meitä karistamaan viimeisiä rippeitä start-up -viitasta harteiltamme.

Etäpäivitettävyys on tärkeä asiakkaidemme lisäksi myös meille. Samalla kun se helpottaa asiakkaidemme elämää, se helpottaa lääkeannostelurobottien hallintaa, saamme päivityssyklin nopeammaksi ja voimme nopeammin tuoda asiakkaillemme uusia tärkeitä ominaisuuksia ja parantaa palvelumme toimintavarmuutta entisestään.

Hyvänkin palvelun pitää kehittyä. Kun aallonharjalle on päässyt, tarvitaan työtä siellä pysymiseen.

Robotin etäpäivitettävyys oli iso, lähes vuoden kestänyt projekti, jota asiakaspalvelutiimimme on tehnyt yhteistyössä tuotekehitystiimimme kanssa. Kuukausiin on mahtunut useita testejä, verifiointeja ja validointeja. Lopuksi valmis päivitys testattiin vielä muutaman asiakkaamme kanssa käytännössä.

Etäpäivitettävyys on otettu todella hienosti vastaan. Parin kuukauden aikana olemme päässeet jo lähelle 80 prosentin käyttöastetta. Enää ei olla kaukana sadasta prosentista, mutta vielä pitää hetki ponnistella viimeisten muistitikkujen kanssa. Sitten kaikki robotit ovat valmiit ensimmäistä etäpäivitystä varten. Se onkin jo aivan nurkan takana.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Financial Times: Evondos Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalla

Tiedotteet | 02.03.2021

Maailman johtava talousjulkaisu Financial Times on noteerannut suomalaisen Evondosin Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalle. Financial Times julkaisee vuosittain tutkimusyhtiö Statistan kokoaman FT-1000-listan tuhannesta Euroopan nopeimmin kasvaneesta yrityksestä. 

Evondos tukee Vanhustyön keskusliiton toimintaa iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi

Tiedotteet | Emilia Hellgren | 17.12.2020

Tänä poikkeuksellisena ja haastavana vuonna halusimme Evondosilla ohjata joulumuistamisiin käytetyt varat joululahjoitukseen. Vanhustyön keskusliitto valikoitui Evondosin lahjoituskohteeksi, sillä liitto tekee arvokasta työtä iäkkäiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Evondos mukana luomassa yksilöidympää hoivaa AICCELERATE-tekoälyhankkeessa

Tiedotteet | Emilia Hellgren | 16.12.2020

Evondos osallistuu HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan koordinoimaan AICCELERATE-hankkeeseen. AICCELERATE-hankkeen tavoitteena on koneoppimista hyödyntäen rakentaa sairaalaympäristön erilaisiin tarpeisiin skaalautuva työkalu. Evondos käynnistää hankkeen myötä kehitystyön, jossa Evondos®-palvelua kehitetään Parkinsonin tautia sairastavien asiakkaiden yksilölliseen etähoivaan.