Ohita navigaatio

Muistitikut historiaan, lääkeannostelurobotit päivitetään etänä

Päivitykset | 25.11.2019

Evondosin lääkeannostelurobotit päivitetään tästä lähtien etänä eikä hidasta ja vaivalloista muistitikulla tapahtuvaa päivitystä tarvita. Etäpäivitys on helppo ja nopea, päivitykset voidaan tulevaisuudessa toteuttaa useammin ja joustavammin, ja asiakkaat saavat uudet ominaisuudet ja parannukset käyttöönsä aiempaa nopeammin.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa asiakkaillemme, palveluliiketoiminnan johtaja Mika Apell?

”Parannamme sekä lääkeannostelurobottiemme käytettävyyttä että myös mahdollisuutta kehittää niitä entistä tehokkaammin asiakkailta tulleiden toiveiden mukaisesti. Tästä lähtien Evondos tiedottaa asiakasorganisaatiolle päivityksen tulosta ja asentaa päivitykset suoraan keskitetysti etänä, jolloin hoitajan ei tarvitse enää tehdä päivitystä muistitikulta kotihoidon asiakkaan luona. Näin säästämme asiakasorganisaatiolta sekä aikaa että vaivaa. Päivityksen asentaminen ei vaikuta lääkkeenantoon eikä muuhun robotin toimintaan, mutta jos asiakkaalle ei jostain syystä sovi aiottu päivityksen ajankohta, niin se voidaan sopia joustavasti tehtäväksi myös toisena ajankohtana.”

”Muistitikulla tapahtuva päivitys oli kankea ja aikaa vievä, minkä vuoksi pienempiäkään päivityksiä ei voitu toteuttaa nopeasti ja päivitykset tapahtuivat harvakseltaan, noin 1-2 kertaa vuodessa. Asiakkaamme ovat toivoneet helpompaa tapaa toteuttaa päivitykset, ja nyt voimme iloksemme kertoa, että muistitikulla tehtävät päivitykset jäävät historiaan. Etänä tapahtuva päivitys on helpompi ja nopeampi, joten niitä voidaan tulevaisuudessa tehdä joustavasti ja useammin, ja asiakkaamme saavat uusia ominaisuuksia ja parannuksia käyttöönsä aiempaa nopeammin.”

”Etäpäivityksen mahdollistava ohjelmisto toimitetaan asiakkaille marraskuun aikana, ja sen tulosta onkin jo tiedotettu kaikille palvelumme pääkäyttäjille. Ensimmäinen etäpäivitys on odotettavissa vuoden 2020 alussa, mutta siitä tiedotamme tarkemmin kyseisenä ajankohtana.”

Lisätietoja asiakaspalvelustamme, puh. 02 7777 625 tai support@evondos.fi.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Panostuksia teknologia- ja tuotekehitykseen: Ville Saarainen aloitti Evondosin teknologiajohtajana

Tiedotteet | Emilia Hellgren | 31.08.2020

Teknologia- ja tuotekehitys on terveysteknologia-alalla ensisijaisen tärkeää ja pyrimme Evondosilla panostamaan siihen, että toimintamme kehittyy jatkuvasti. Osana panostuksiamme teknologioiden ja tuotteidemme kehitykseen, Evondosilla aloitti 10.8.2020 uusi teknologiajohtaja, DI Ville Saarainen.

Terveysteknologiayritys Evondos saa uuden kumppanin Verdanesta vahvistamaan kotihoidon kehitystä Pohjoismaissa

Tiedotteet | Eetu Koski | 07.05.2020

SALO/OSLO – Verdane, Pohjois-Eurooppalaisten kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut sijoittaja, sijoittaa terveysteknologiayritys Evondosiin. Suomalainen Evondos on Pohjoismaiden markkinajohtaja kotihoidon asiakkaille suunnatuissa lääkeannostelupalveluissa. Potilasturvallisuus ja Evondos palvelun luotettavuus mahdollistavat kotihoidon asiakkaalle itsenäisen elämän kotona.

Evondosin asiakastiedote asiakastuesta ja etäkoulutusmahdollisuuksista

Tiedotteet | Leena Manner | 19.03.2020

COVID-19-virus on ajanut maamme poikkeustilaan. Virus on haitallinen ja erittäin vaarallinen ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille. Sen vuoksi hallitus on asettanut merkittäviä, meidän kaikkien elämään vaikuttavia rajoitteita riskiryhmien suojelemiseksi. Me kaikki teemme nyt yhdessä parhaamme suojellaksemme näitä riskiryhmiä.