Ohita navigaatio

Muistitikut historiaan, lääkeannostelurobotit päivitetään etänä

Päivitykset ja vinkit | 25.11.2019

Evondosin lääkeannostelurobotit päivitetään tästä lähtien etänä eikä hidasta ja vaivalloista muistitikulla tapahtuvaa päivitystä tarvita. Etäpäivitys on helppo ja nopea, päivitykset voidaan tulevaisuudessa toteuttaa useammin ja joustavammin, ja asiakkaat saavat uudet ominaisuudet ja parannukset käyttöönsä aiempaa nopeammin.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa asiakkaillemme, palveluliiketoiminnan johtaja Mika Apell?

”Parannamme sekä lääkeannostelurobottiemme käytettävyyttä että myös mahdollisuutta kehittää niitä entistä tehokkaammin asiakkailta tulleiden toiveiden mukaisesti. Tästä lähtien Evondos tiedottaa asiakasorganisaatiolle päivityksen tulosta ja asentaa päivitykset suoraan keskitetysti etänä, jolloin hoitajan ei tarvitse enää tehdä päivitystä muistitikulta kotihoidon asiakkaan luona. Näin säästämme asiakasorganisaatiolta sekä aikaa että vaivaa. Päivityksen asentaminen ei vaikuta lääkkeenantoon eikä muuhun robotin toimintaan, mutta jos asiakkaalle ei jostain syystä sovi aiottu päivityksen ajankohta, niin se voidaan sopia joustavasti tehtäväksi myös toisena ajankohtana.”

”Muistitikulla tapahtuva päivitys oli kankea ja aikaa vievä, minkä vuoksi pienempiäkään päivityksiä ei voitu toteuttaa nopeasti ja päivitykset tapahtuivat harvakseltaan, noin 1-2 kertaa vuodessa. Asiakkaamme ovat toivoneet helpompaa tapaa toteuttaa päivitykset, ja nyt voimme iloksemme kertoa, että muistitikulla tehtävät päivitykset jäävät historiaan. Etänä tapahtuva päivitys on helpompi ja nopeampi, joten niitä voidaan tulevaisuudessa tehdä joustavasti ja useammin, ja asiakkaamme saavat uusia ominaisuuksia ja parannuksia käyttöönsä aiempaa nopeammin.”

”Etäpäivityksen mahdollistava ohjelmisto toimitetaan asiakkaille marraskuun aikana, ja sen tulosta onkin jo tiedotettu kaikille palvelumme pääkäyttäjille. Ensimmäinen etäpäivitys on odotettavissa vuoden 2020 alussa, mutta siitä tiedotamme tarkemmin kyseisenä ajankohtana.”

Lisätietoja asiakaspalvelustamme, puh. 02 7777 625 tai support@evondos.fi.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Evondosin henkilöstömäärä kasvoi yli 20 % vuonna 2020 – rekrytointitarve jatkuu vahvana poikkeusoloista huolimatta

Tiedotteet | 23.11.2020

Vuonna 2007 perustettu Evondos on Pohjoismaiden johtava automaattisten lääkeannostelupalveluiden tarjoaja. Kuluvana, poikkeuksellisena vuonna yhtiö on panostanut toimintansa kehittämiseen rekrytoimalla ennätysmäärän uusia ammattilaisia.

Evondos on kasvun tiellä – tuotantotilat tuplaantuivat tänä vuonna

Tiedotteet | 29.10.2020

Olemme viime vuosina panostaneet kasvuun ja kehitystyöhön. Tämä näkyy muun muassa Salossa sijaitsevien tuotantotilojen laajenemisena. Evondosin tuotantojohtaja Pekka Kytösaho kertoo prosessista tuotantotilojen laajennuksen takana.

Mika Apell nimitetty asiakkuusjohtajaksi (CCO)

Tiedotteet | 29.10.2020

Mika Apell on nimitetty Evondos Group:in asiakkuusjohtajaksi (Chief Customer Officer, CCO) 15.10.2020 alkaen. Mika on aiemmin työskennellyt yhtiössä operatiivisena johtajana ja kuuluu yhtiön perustajiin.