Ohita navigaatio

Evondos-palveluun perehtyminen onnistuu myös etänä

Päivitykset | 09.04.2020

Etäpalvelujen käyttö lisääntyy koko ajan ja nyt koronan aikaan monet yritykset ovat ottaneet oikean ”etäloikan” uusien palvelujen kehittelyssä. Me Evondosilla olemme jo pidempään käyttäneet myös verkko-oppimista palveluumme tutustumisen ja kertaamisen tukena sekä nyt toteuttaneet myös käyttöönottokoulutuksia etäyhteyden avulla. Aina kun ei ole paikan päällä tapahtuvaa perehdytystä ja koulutusta mahdollista järjestää. Verkossa olevat kurssit ja perehdytysmateriaali mahdollistavat uuden oppimisen ja vanhan kertaamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä on erityisen tärkeää kotihoidon kaltaisessa hektisessä työympäristössä ja nyt koronan aikaansaamassa kriisitilanteessa se korostuu entisestään.

Evondosin verkko-oppimisympäristö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden Evondos-palvelun käytön kertaamiseen sekä sijaisten ja lyhytaikaisten tuuraajien perehdyttämiseen Evondosin lääkeannostelurobotin käyttöön.

Verkkokursseilla kerrotaan lyhyesti Evondos-palvelun käytöstä ja sen tarjoamista hyödyistä, esitellään videolta lääkeannostelurobotin täyttö sekä näytetään kuinka Evondos-palvelun mobiilisovellusta voi hyödyntää asiakkaiden lääkehoidon toteutumisen seurannassa ja muussa yhteydenpidossa. Jokaiseen osioon liittyy myös lyhyt kysely, jonka avulla voi testata kuinka hyvin on omaksunut jaksoissa esitellyt asiat. Uusi kurssi etähoitojärjestelmän käytöstä on jo valmisteilla ja se on piakkoin näkyvissä verkko-oppimisympäristössämme.

Jos oma organisaatiosi haluaa saada verkko-oppimistunnukset, niin ota yhteyttä projektipäällikkö Eetu Tanniseen, puh. 050 413 9005 tai eetu.tanninen@evondos.com.

Käyttöönottokoulutuskin onnistuu etäyhteydellä

Myös asiantuntijoidemme tarjoamat koulutukset voidaan toteuttaa etänä, mikä varsinkin näin koronakriisin keskellä on osoittautunut erinomaiseksi vaihtoehdoksi. Projektipäälliköt Eetu Tanninen ja Outi Koivumäki ovat kouluttaneet ja perehdyttäneet asiakasorganisaatioita Evondos-palvelun käyttöön Skypen välityksellä ympäri Suomea. Hoitajat ja heidän käytössään olevat koulutuslaitteet ovat heidän omissa tiloissaan ja kouluttajat taas puolestaan Evondosilla oman koulutuslaitteensa kanssa. Skypen kuvayhteyden avulla kouluttajat näyttävät lääkeannostelurobotin täytön ja sekä muut tarvittavat toimenpiteet ja hoitajat toistavat nämä toimenpiteet omalla robotillaan. Samalla tavalla perehdytetään myös etähoitojärjestelmän käyttöön ja asiakkaiden luomiseen järjestelmään. Kouluttajilla on omat tietokoneensa, joista he näyttävät oman ruutunsa jakamalla tai kuvayhteyden avulla ja koulutettavat seuraavat opetusta ja toimivat omilla tietokoneillaan ja omalla työpaikallaan.

”Kyllä tässä on saanut käyttää luovuuttaan, kun koulutuksia on toteutettu pelkästään Skypen kautta. Ei ole niin helppoa, kun ei pääse paikan päälle opastamaan ”kädestä pitäen” niin kuin tähän asti ollaan yleensä toimittu. Täytyy myös sopeutua asiakasorganisaatioiden erilaisiin toimintakulttuureihin, toisissa paikoissa ollaan hyvinkin tuttuja tietotekniikan käytössä, kun taas toisissa paikoissa se on vieraampaa ja vaatii silloin myös meiltä enemmän aikaa ja paneutumista asiaan” kommentoi Evondosin asiakasprojektipäällikkö Eetu Tanninen.

”Mutta kaiken kaikkiaan käyttöönottojen perehdytykset ja muut koulutukset ovat hoituneet aika näppärästi myös etänä, ja olemme toki asiakasorganisaatioiden käytettävissä muutenkin. Eli jos koulutuksesta on jäänyt jotain kysyttävää tai epäselvää, niin rohkeasti ottamaan vaan yhteyttä meihin, kyllä tukea ja apua löytyy koulutuksen jälkeenkin. Asiakastukemmehan palvelee normaalisti eli vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa”, Eetu jatkaa.

”Onneksi asiakkaammekin ovat olleet ymmärtäväisiä ja tietävät että me kaikki taistelemme nyt koronan leviämistä vastaan kaikin mahdollisin keinoin.”

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Panostuksia teknologia- ja tuotekehitykseen: Ville Saarainen aloitti Evondosin teknologiajohtajana

Tiedotteet | Emilia Hellgren | 31.08.2020

Teknologia- ja tuotekehitys on terveysteknologia-alalla ensisijaisen tärkeää ja pyrimme Evondosilla panostamaan siihen, että toimintamme kehittyy jatkuvasti. Osana panostuksiamme teknologioiden ja tuotteidemme kehitykseen, Evondosilla aloitti 10.8.2020 uusi teknologiajohtaja, DI Ville Saarainen.

Terveysteknologiayritys Evondos saa uuden kumppanin Verdanesta vahvistamaan kotihoidon kehitystä Pohjoismaissa

Tiedotteet | Eetu Koski | 07.05.2020

SALO/OSLO – Verdane, Pohjois-Eurooppalaisten kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut sijoittaja, sijoittaa terveysteknologiayritys Evondosiin. Suomalainen Evondos on Pohjoismaiden markkinajohtaja kotihoidon asiakkaille suunnatuissa lääkeannostelupalveluissa. Potilasturvallisuus ja Evondos palvelun luotettavuus mahdollistavat kotihoidon asiakkaalle itsenäisen elämän kotona.

Evondosin asiakastiedote asiakastuesta ja etäkoulutusmahdollisuuksista

Tiedotteet | Leena Manner | 19.03.2020

COVID-19-virus on ajanut maamme poikkeustilaan. Virus on haitallinen ja erittäin vaarallinen ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille. Sen vuoksi hallitus on asettanut merkittäviä, meidän kaikkien elämään vaikuttavia rajoitteita riskiryhmien suojelemiseksi. Me kaikki teemme nyt yhdessä parhaamme suojellaksemme näitä riskiryhmiä.