Ohita navigaatio

Onnistuneen käyttöönoton muistilista

Päivitykset ja vinkit | 29.09.2020

Terveysteknologian hyödyt tulevat esiin vain onnistuneen käyttöönoton kautta. Siksi käyttöönotto kannattaakin tehdä huolella, suunnitellusti ja johdetusti. Kokosimme lyhyen muistilistan, jolla varmistat onnistuneen käyttöönoton

Toivottuja uudistuksia etähoitojärjestelmään

Päivitykset ja vinkit | 31.08.2020

Syyskuu tuo mukanaan toivottuja uudistuksia Evondosin etähoitojärjestelmään käytettävyyspäivityksen muodossa.

Vanhat ohjeet pätevät edelleen Evondos-lääkeannostelurobotin puhdistamisessa

Päivitykset ja vinkit | 13.05.2020

Hyvän hygienian merkitystä ei voi koskaan liikaa korostaa, mutta nyt koronaviruksen aikana siitä käydään jatkuvasti vilkasta keskustelua ja erilaista ohjeistusta tuntuu tulevan moneltakin eri suunnalta. Riittävästä hygieniasta, suojavarusteiden käytöstä ja tarpeellisista desinfiointitoimenpiteistä huolehtiminen korostuu entisestään työskenneltäessä niinkin selkeän riskiryhmän kuin kotihoidon asiakkaiden kanssa.

Viestittelytoiminto ja mobiiliapplikaatio avuksi korona-aikana

Päivitykset ja vinkit | 20.04.2020

Kotihoito on kovien paineiden alla näinä aikoina. Asiakkaista, jotka kaikki kuuluvat riskiryhmiin usein useammallakin tavalla, pitää huolehtia, mutta samalla jokainen käynti on iso riski tartunnoille puolin ja toisin. Teknologia tulee onneksi tässäkin avuksi!

Evondos-palveluun perehtyminen onnistuu myös etänä

Päivitykset ja vinkit | 09.04.2020

Etäpalvelujen käyttö lisääntyy koko ajan ja nyt koronan aikaan monet yritykset ovat ottaneet oikean ”etäloikan” uusien palvelujen kehittelyssä. Me Evondosilla olemme jo pidempään käyttäneet myös verkko-oppimista palveluumme tutustumisen ja kertaamisen tukena sekä nyt toteuttaneet myös käyttöönottokoulutuksia etäyhteyden avulla.

Päivitykset verkon yli - se on viimein totta!

Blogi, Päivitykset ja vinkit | Mika Apell | 04.03.2020

Vietimme pienen juhlahetken, kun viimeinen lääkeannostelupalvelumme muistitikkupäivitys lähti asiakkaalle. Tästä lähtien päivitykset tehdään verkon yli. Juhlaan on aihetta myös asiakkaillamme, sillä päivitysten lataaminen verkon yli etäpäivityksenä merkitsee vaivattomuutta ja helppoutta.