Ohita navigaatio

Laadukasta kotihoitoa lääkeannostelurobottien avulla Vaasassa

Asiakastarinat | 22.07.2021

Pohjanlahden rannalla sijaitseva Vaasan kaupunki on valtakunnallinen edelläkävijä kotona asumisen palveluissa sekä niiden turvaamisessa. Vaasassa kotihoidon johtajana toimivan Paula Olinin mukaan laadukasta kotihoitoa pidetään yllä modernilla lääkerobotiikalla

Evondos-palvelun molemmat puolet: kokemuksia työ-elämästä sekä vapaa-ajalta

Blogi | 29.06.2021

Marja Virtanen työskentelee Linnainmaan kotihoidossa lähihoitajana. Hän opetteli aluksi oman työnsä kautta Evondos-palvelun käyttöä ja sittemmin palvelu tuli tutuksi myös vapaa-ajalla: Marja on nimittäin Evondos-palvelua käyttävän ikä-ihmisen omainen. Alla olevasta haastattelusta pääset tutustumaan Marjan mietteisiin Evondos-palvelusta näistä kahdesta eri näkökulmasta.

Esittelyssä: .NET Developer Niklas Byggmästar

Uratarinoita | 29.06.2021

Niklas Bryggmaster työskentelee .NET Developer -roolissa Evondosilla. Niklas aloitti työt osa-aikaisesti samalla, kun valmisteli diplompityötään ja valmistuttuaan hän jatkoi Evondosilla kokoaikaisesti. Niklakseen ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Esittelyssä: Asiakasprojektipäällikkö Eetu Tanninen

Uratarinoita | 17.06.2021

Eetu Tanninen aloitti Evondosilla harjoittelijana ja työskentelee nykyään asiakasprojektipäällikkönä. Eetun työnkuvaan kuuluu mm. asiakasorganisaatioiden koulutuksien järjestäminen, käyttöönotoissa avustaminen sekä erinäisisten tukipyyntöjen hoitaminen.

Evodos ja vaikuttavuus SiunSotessa – Vesa Tiitolan tutkimusraportti on nyt julkaistu

Blogi | 03.06.2021

Tampereen yliopiston väitöskirjatutkija Vesa Tiitola tutki Evondos-palvelun vaikuttavuutta Siun Sotessa. Aineistona tutkimuksessa hyödynnettiin Siun soten toiminnanohjausjärjestelmän käyntidataa aikavälillä 01/2018-03/2020. Tutkimuksen keskiössä olivat  Evondos-palvelun avulla saavutetut operatiiviset vaikutukset kotihoidon toteutuksessa, ja siten myös kuormituksessa.

Esittelyssä: Customer Care -tiimin Lotta Koivumäki

Uratarinoita | 02.06.2021

Lotta Koivumäki liittyi Evondos-tiimiin huhtikuussa, kun hän aloitti työt Customer Care -tiimissä. Lue oheisesta haastattelusta, miltä uuden työn aloittaminen etätyöaikana tuntui ja miten ensimmäiset kuukaudet ovat sujuneet!