Ohita navigaatio

”Kunnilta löytyy kyllä ketteryyttä”, sanoo Kuntaliiton Anna Haverinen

Uutiskirjeen jutut | 18.06.2020

Saimme Kuntaliiton Ikääntyneiden palveluiden erityisasiantuntija Anna Haveriselta katsauksen digitaalisuuden ja teknologian asemaan kunnissa ennen ja nyt.

Koronakevään opit?

Blogi | Eetu Koski | 17.06.2020

Suuret muutokset ovat sävyttäneet alkaneen vuosikymmenen ensimmäistä kuutta kuukautta. Nyt juhannuksen häämöttäessä on hyvä hetki pysähtyä tarkastelemaan, mitä kuluneen vuosipuolikkaan tapahtumat ovat merkinneet meille ja asiakkaillemme.

Kevätkuulumisia Lohjalta

Uutiskirjeen jutut | 15.06.2020

Kyselimme kevään kuulumisia Lohjan kotihoidon esimieheltä Lea Loukkalahdelta.

Vanhat ohjeet pätevät edelleen Evondos-lääkeannostelurobotin puhdistamisessa

Uutiskirjeen jutut | 13.05.2020

Hyvän hygienian merkitystä ei voi koskaan liikaa korostaa, mutta nyt koronaviruksen aikana siitä käydään jatkuvasti vilkasta keskustelua ja erilaista ohjeistusta tuntuu tulevan moneltakin eri suunnalta. Riittävästä hygieniasta, suojavarusteiden käytöstä ja tarpeellisista desinfiointitoimenpiteistä huolehtiminen korostuu entisestään työskenneltäessä niinkin selkeän riskiryhmän kuin kotihoidon asiakkaiden kanssa.

Helsingissä koronan kiihdyttämä käyttöönotto

Uutiskirjeen jutut | 13.05.2020

Korona-pandemia on vauhdittanut Evondos-palvelun käyttöönottoa Helsingissä. Riskiryhmien suojelemiseksi kotihoidossa on mietitty turvallisia ja toimivia tapoja vähentää kotihoidon käyntejä. Niinpä automaattisen lääkeannostelun käyttöönottoa nopeutettiin ja samalla muutettiin täysin etänä tehtäväksi.

Terveysteknologiayritys Evondos saa uuden kumppanin Verdanesta vahvistamaan kotihoidon kehitystä Pohjoismaissa

Tiedotteet | Eetu Koski | 07.05.2020

SALO/OSLO – Verdane, Pohjois-Eurooppalaisten kasvuyritysten rahoittamiseen erikoistunut sijoittaja, sijoittaa terveysteknologiayritys Evondosiin. Suomalainen Evondos on Pohjoismaiden markkinajohtaja kotihoidon asiakkaille suunnatuissa lääkeannostelupalveluissa. Potilasturvallisuus ja Evondos palvelun luotettavuus mahdollistavat kotihoidon asiakkaalle itsenäisen elämän kotona.