Ohita navigaatio

Esittelyssä: Nordic Marketing Specialist Emilia Hellgren

Uratarinoita | 06.04.2021

Emilia Hellgren työskentelee Evondosilla pohjoismaisen markkinoinnin parissa. Emilian Evondosille toi halu tehdä merkityksellistä työtä nopeasti kehittyvällä terveysteknologia-alalla. Emiliaan ja hänen työhönsä pääset tutustumaan oheisessa haastattelussa.

Vierasblogi: Annetaan hoitajien keskittyä hoitotyöhön

Blogi | Eetu Salunen | 23.03.2021

Sote-konsultti, kirjailija ja lääkäri Eetu Salunen jakaa vierasblogissa ajatuksiaan hoitajapulasta ja siitä, miten terveysteknologia voi toimia kuntien ja kuntayhtymien apuna. Eetu pohtii blogissaan, mitä kävisikään, jos robotti hoitaisi lääkkeenjakokäynnit ja hoitajien annettaisiin keskittyä hoitotyöhön.

Asiakastarina Kaksineuvoisesta: Hyvät kokemukset innostivat Evondosin käyttöönottoon

Asiakastarinat | 09.03.2021

Kaksineuvoinen kuuluu Evondos-palvelun tuoreimpiin asiakkaisiin, mutta jo lyhyessä ajassa kuntayhtymä on jo vienyt lääkeannostelurobotteja ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kotihoidon asiakkaille. Päivi Uusi-Viitala ja Susanna Kankaanpää Kaksineuvoisesta kertovat, miten he innostuivat Evondos-palvelusta ja miten kuntayhtymässä on lähdetty käyntiin palvelun käyttöönotossa.

Soitettaisiinko samassa orkesterissa?

Blogi | 05.03.2021

Evondosilla aluemyyntipäällikkönä työskentelevä Satu Kellander jakaa blogikirjoituksessaan ajatuksia sosiaali- ja terveysjohtamisesta – miltä kuulostaisikaan orkesteri, jossa soittajina ja laulajina ovat yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot?

Financial Times: Evondos Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalla

Tiedotteet | 02.03.2021

Maailman johtava talousjulkaisu Financial Times on noteerannut suomalaisen Evondosin Euroopan nopeimmin kasvavien yritysten listalle. Financial Times julkaisee vuosittain tutkimusyhtiö Statistan kokoaman FT-1000-listan tuhannesta Euroopan nopeimmin kasvaneesta yrityksestä. 

Onnistuneen käyttöönoton muistilista: Miten hoitohenkilöstö voi auttaa käyttöönoton onnistumisessa?

Päivitykset ja vinkit | 10.02.2021

Lääkeannostelurobotin tuominen osaksi kotihoidon perinteisiä työtapoja tarkoittaa kotihoidon henkilöstölle opettelua uusiin toimintamalleihin. Kotihoidon henkilöstö onkin keskeisessä asemassa varmistamassa, että terveysteknologiasta saadaan toivottu hyöty. Kokosimme lyhyen muistilistan, jolla varmistat, että robotin käyttöönotto kotihoidon asiakkaalla sujuu mutkattomasti.