Ohita navigaatio

Käänteentekevä vuosi

Blogi | Leena Manner | 12.12.2018

Vuosi 2018 on Evondosin historiassa käänteentekevä vuosi. Loppuvuodesta 2017 yhtiön merkittäväksi omistajaksi tulleen Serendipity Partnersin myötä yhtiö sai selvän strategisen suunnan, selkeät tavoitteet ja uuden johdon. Kulunut vuosi on merkinnyt voimakasta kasvua Evondosille mutta henkilöstölle se ei silti tullut helpolla; olemme karsineet kustannuksia ja venyneet uskomattomalla tavalla – ja saavuttaneet meille asetetut tavoitteet. Se on suoritus, josta olen ylpeä ja kiitänkin koko tiimiämme erinomaisesta työstä, sitoutuneisuudesta ja heittäytymisestä Evondosin uudistamiseen.

Sillä selvää on, että start-up-kasvuyritystenkin on uudistuttava. Kuunneltava asiakkaitaan, elettävä ajassa. Kehitettävä omaa, disruptiivistakin innovaatiotaan. Oltava kustannustehokas ja haettava jatkuvasti tapoja olla aiempaa tehokkaampi, ketterämpi ja kyvykkäämpi. Palvelevampi.

Sitä me olemme tänä vuonna tavoitelleet ja siinä erinomaisesti kehittyneet.

Evondosin liikevaihto on tänä vuonna kasvanut yli 100 prosenttia ja kasvumme jatkuu vahvana myös ensi vuonna. Olemme etenemässä määrätietoisesti kohti kannattavuuden break-even-pistettä.

Vuonna 2018 saavutimme monia erinomaisia ja tärkeitä onnistumisia asiakkuuksiemme kehittämisessä Pohjoismaissa. Palvelumme on käytössä yli 130 kunnassa ja määrä kasvaa viikoittain. Olemme selkeästi siirtymässä palvelun pilotoinneista laajoihin käyttöönottoihin. Tämä kertoo siitä, että Evondos -palvelu tuo asiakkaillemme selviä etuja ja vaikuttavuutta. Palvelumme tekee, minkä lupaa: tuomme kotihoidon lääkejakeluun laatua ja turvallisuutta samalla kun tehostamme kotihoidon prosesseja.

Ilahduttavaa oli myös yhtiön rahoituskierroksen valmistuminen muutama viikko sitten. Saimme mukaan omistajakuntaan kotimaisen osuuskuntataustaisen Tradeka-yhtiöt. Rahoituskierroksen päättyminen paitsi varmisti Evondosin kasvun lähivuosina, kertoi myös rahoitusmarkkinoilla olevasta luottamuksesta yhtiöön.

Vuosi 2018 on ollut yhtaikaa uudistumisen ja tulevaisuudenuskon sekä keskittymisen ja kehittämisen vuosi – kasvun vuosi. Olemme kehittäneet palveluamme ja skaalautuvuutta samalla kun olemme saaneet ennätysmäärän uusia käyttäjiä. Salossa toimiva tehtaamme parantaa jatkuvasti tuotantoennätyksiään samalla kun lääkeannostelurobottimme toimintavarmuus on yhä korkeampi.

Vuosi 2018 oli Evondosille hyvä vuosi ja vuodesta 2019 odotamme vielä vahvempaa.

Näin vuoden kääntyessä viimeisille viikoilleen esitän lämpimän kiitoksen asiakkaillemme, joilta olemme vuosien varrella oppineet paljon. Yhdessä mahdollistamme kotihoidon uudistamisen ja robottien hyödyntämisen niukkojen resurssien täydentämisessä ikäihmisten parhaaksi. Teemme tärkeää ja merkityksellistä työtä koko yhteiskunnalle!

Hyvää joulunaikaa, menestyksekästä vuotta 2019!

Jaa artikkeli